Witam. chcialbym zamienic moj zestaw na cos nowszego plyta i procek to
Epox ViaKT400A 8K9A7I ???
Athlon XP 2000+ ~170zl uzywany
pierwsze pytanie to za ile mozna by sprzedac tą plyte glowną?
chcialbym ten zestawik zamienic na zestaw o podobnych parametrach ale juz na PCI Express i Socket A zmienic na jakis Socket bardziej przyszłosciowy ale rownierz o podobnych parametrach.
skoro zamiana na PCI express to moją karte tez bym chcial sprzedac a jest nią:
Asus Radeon 9600XT mysle ze ~250zl moglbym ją sprzedac
co wybrac do tej ceny?
Ram mysle ze wystarczy mi jaki mam czyli 2 kosti 400mhz DDR jedna 512 a druga 256- w ostatecznosci moge ta 256 sprzedac i dolozyc z niej na cos lepszego albo sprzedac i jak zostanie pieniedzy to kupic 512.
dysk 160 mi narazie wystarcza i nagrywarka DVD tez zostaje. Obudowa jest dośc duża a i zasilacz 300W tez narazie wystarczy. co proponujecie?
za karte myslalem o czyms takim:
http://www.allegro.pl/item136166614_ati_radeon_x700_256mb_ddr2_pci_e_gamefx_series_box.html
oczywiscie uzywane czesci wchodzą w gre...
Epox ViaKT400A 8K9A7I ???
Athlon XP 2000+ ~170zl uzywany
pierwsze pytanie to za ile mozna by sprzedac tą plyte glowną?
chcialbym ten zestawik zamienic na zestaw o podobnych parametrach ale juz na PCI Express i Socket A zmienic na jakis Socket bardziej przyszłosciowy ale rownierz o podobnych parametrach.
skoro zamiana na PCI express to moją karte tez bym chcial sprzedac a jest nią:
Asus Radeon 9600XT mysle ze ~250zl moglbym ją sprzedac
co wybrac do tej ceny?
Ram mysle ze wystarczy mi jaki mam czyli 2 kosti 400mhz DDR jedna 512 a druga 256- w ostatecznosci moge ta 256 sprzedac i dolozyc z niej na cos lepszego albo sprzedac i jak zostanie pieniedzy to kupic 512.
dysk 160 mi narazie wystarcza i nagrywarka DVD tez zostaje. Obudowa jest dośc duża a i zasilacz 300W tez narazie wystarczy. co proponujecie?
za karte myslalem o czyms takim:
http://www.allegro.pl/item136166614_ati_radeon_x700_256mb_ddr2_pci_e_gamefx_series_box.html
oczywiscie uzywane czesci wchodzą w gre...