logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy samsung D900 obsluguje karty microSD o pojemności 1GB ?

nevada1986 01 Lis 2006 09:56 2654 7
REKLAMA
  • #1 3175104
    nevada1986
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam mam pytanie, Czy samsung D900 obsluguje karty microSD o pojemności 1GB, bo na stronie kingstona podaja ze tylko 512. I co wogole sadzicie o tym telefonie czy jest wart swojej ceny (1200), czy nie jest wadliwy, jaka jest jakosc zdjec i mp3??

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 3175202
    yes2mike
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 321
    Obsluguje microSD 1gb... Nawet na ebay'u sporo takich "kompletow" ostatnio sprzedawali ;)
    Jest to raczej dosc nowa sluchawka, wiec i cena wysoka.

Rozdzielczosc aparatu to 3,1 (3,13 dokladnie) megapixa, wiec calkiem przyzwoicie.
    Jakosc mp3 ? ;) Jak to mp3 - cyfrowa.

Jezeli chcesz telefon z konkretnym aparatem foto - warto. W innym przypadku bedziesz miec gadzet...
  • REKLAMA
  • #3 3175615
    nevada1986
    Poziom 11  
    I jeszcze jedno pytanie: Czy mozna gdzies kupic kabel do podlaczania tego telefonu z telewizorem?? i jaki to jest kabel
  • #4 3420711
    lapto
    Poziom 12  
    Ocena: 10
    Witam
    Jestem szczęśliwym posiadaczem tego telefonu.Bardzo fajna zabawka ale trochę delikatna słyszałem że czasem przy upadku pada wyświetlacz.
    Co do kabelka to nie wiem czy nie pasuje od D600?
  • #5 3796616
    rakoczy42
    Poziom 18  
    Ocena: 36
    telefon mam juz 2 miesiace.powiem jedno wszystkie inne sie chowaja a mialem juz kilkanascie nokie,se,motorole.Polecam naprawde wart swojej ceny
  • REKLAMA
  • #6 3999505
    sadyx
    Poziom 11  
    Witam. Jestem bardzo zadowolony z telefonu, szczególnie po wgraniu nowego softu. Nie wiesza się, nie muli, jakość zdjęć bardzo dobra. Co do kabla to oryginalny kosztuje jakies 55 zł na Allegro, wystarczy poszukać. Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #7 4000820
    BLACK DOOM
    Poziom 13  
    Witam. A ja mam klopoty z takim fonem. Sprzedalem D900 i karte 1 gb kingstona i.... po formacie widzi ja, po wgraniu jakiegokolwiek pliku fon juz nie potrafi wejsc na ta karte. Pisze "niedozwolone" Testowalem na 4 roznych kartach 1gb Kingstona i caly czas tak samo. Za to inne np. 256 czy 512 smigaja bez problemu. Zamowilem karte Sandiska i bede testowal na niej. Jak nie pomoze to zrobie nowy soft.
  • #8 4130183
    niedal
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    lapto napisał:
    Witam
    Jestem szczęśliwym posiadaczem tego telefonu.Bardzo fajna zabawka ale trochę delikatna słyszałem że czasem przy upadku pada wyświetlacz.
    Co do kabelka to nie wiem czy nie pasuje od D600?

Mój nigdzie nie musiał upadać abym musiał go oddać do naprawy.
    Dostałem go w piątek, nie zdążyłem nawet baterii do końca rozładować, bo w sobotę nie działał już wyświetlacz.
    wymienili na gwarancji:D

Podsumowanie tematu

✨ Samsung D900 obsługuje karty microSD o pojemności 1GB, choć na stronie Kingston podawana jest oficjalna obsługa do 512MB. Użytkownicy potwierdzają działanie 1GB kart, jednak pojawiają się problemy z kartami Kingston 1GB, które po wgraniu plików są nierozpoznawane przez telefon i wyświetlają komunikat "niedozwolone". Zalecane jest testowanie kart innych producentów, np. Sandisk, oraz ewentualna aktualizacja oprogramowania telefonu. Telefon posiada aparat o rozdzielczości 3,1 megapiksela, oferuje dobrą jakość zdjęć i odtwarzania plików mp3. Cena około 1200 zł jest uznawana za adekwatną do jakości i funkcjonalności. Wśród wad wymieniana jest delikatność wyświetlacza, który może ulec uszkodzeniu przy upadku. Dostępny jest oryginalny kabel do podłączenia telefonu do telewizora, kosztujący około 55 zł, możliwe jest także użycie kabla od modelu D600.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA