logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wykonam płytki drukowane

wojtuś.w 01 Lis 2006 21:36 4970 9
REKLAMA
  • #1 3177658
    wojtuś.w
    Poziom 11  
    Witam!!

Wykonam płytki drukowane jednostronne i dwustronne bez metalizacji otworów. Wykonam pojedyńcze płytki jak również krótkie serie. Na życzenie wiercenie otworów oraz cynowanie. Raster od 10 milsów. W załączniku umieszczam przykłady wykonanych obwodów. Możliwość wykonania płytek na podstawie schematów ideowych. Możliwy odbiór osobisty w Białymstoku.

Konkurencyjne ceny!! Rabaty przy większych zamówieniach. Dokładne określenie kosztów po dokonaniu wyceny.

Pozdrawiam Wojtek

Kontakt:
    wojtus.w(_at_)interia.pl
    tel. 661793241
    GG: 8515586
    Załączniki:
    • przykład1.rar (1.09 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
  • #2 3178586
    Bonkot
    Poziom 39  
    Ocena: 93
    Witam
    Nie myśl, że znajdziesz jakiegoś frajera, który aby przekonać się o jakości twoich wyrobów nabije ci punkty, bo załącznik, który je zawiera powinien być jakimś opracowaniem elektronicznym a nie widoczkiem jakichś tam płytek.
    Pozdrawiam.
  • #3 3178711
    wojtuś.w
    Poziom 11  
    Witam!

Mam pytanie: o jakie opracowanie elektroniczne chodzi :D?

Pozdrawiam Wojtek

PS. Opcja z prowizją za pobranie załącznika dodana byla przez przypadek dlatego przykro mi ze poczułeś się jak "frajer"!
    Załączniki:
    • płytki_przykłady.rar (807.12 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #4 3189861
    jotu22
    Poziom 21  
    Ocena: 55
    wojtuś.w: Wystawiasz faktury? Jestem z Białegostoku i byłbym zainteresowany wykonaniem paru płytek.
  • REKLAMA
  • #5 3190207
    wojtuś.w
    Poziom 11  
    Witam!
    Niestety nie mam możliwości wystawienia faktury VAT. Oferuję jednak bardzo konkurencyjne ceny, więc zapraszam do współpracy :)

Pozdrawiam
  • #6 3714921
    gutek-64
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    kto wykona łytki wzmacniacza lampowego z elektroniki oraktycznej nr.3/96
  • #7 3715866
    PIEKNY1234
    Poziom 15  
    Ocena: 51
    to zapodaj link albo wyslij w załączniku
  • REKLAMA
  • #9 3717928
    lechm56
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 367
    Witam.
    Proszę dalsze rozmowy prowadzić na PW.
    Pozdrawiam lechm56. :D
  • #10 3718046
    Zbych034
    Poziom 39  
    Ocena: 1414
    Robił Wojtek.W dla mnie płytki. Polecam bo opracowanie było OK i praca zrobiona terminowo.
    Pozdrawiam

Podsumowanie tematu

✨ Oferta wykonania jednostronnych i dwustronnych płytek drukowanych bez metalizacji otworów, z możliwością wiercenia i cynowania, raster od 10 milsów. Realizacja pojedynczych egzemplarzy oraz krótkich serii na podstawie schematów ideowych. Odbiór osobisty możliwy w Białymstoku. Ceny konkurencyjne, rabaty przy większych zamówieniach, brak możliwości wystawienia faktury VAT. Dyskusja zawierała pytania o formę dokumentacji do wyceny oraz rekomendacje od zadowolonych klientów. Wspomniano także o realizacji płytek do lampowego wzmacniacza gitarowego z Elektroniki Praktycznej nr 3/96.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA