logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

SE K750i oraz nawigacja. Co muszę kupić? Co zainstalować? Opłaty.

strikerbest 03 Lis 2006 23:08 5664 5
REKLAMA
  • #1 3185121
    strikerbest
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    Witam
    Kto mi pomoże? Mam telefon SE K750I. Chciałbym by działał jako nawigacja. Co muszę zrobic? Co kupić? Co zainstalować? Czy nawigacja przez telefon jest płatna?
  • REKLAMA
  • #2 3185298
    all_tel
    Poziom 25  
    Ocena: 65
    zmien telefon bo na tym modelu nie bedzie dzialc nawigacja
    a nawet jakby dziala na ty modelu to LCD troche zamaly
    pozdr.
  • REKLAMA
  • #3 3185538
    Quasarek
    Poziom 17  
    strikerbest napisał:
    Witam
    Kto mi pomoże? Mam telefon SE K750I. Chciałbym by działał jako nawigacja. Co muszę zrobic? Co kupić? Co zainstalować? Czy nawigacja przez telefon jest płatna?

Ze strony www.nawiexpert.pl pobierzesz sobie aplikację java, kupisz sobie GPS Bluetooth i takim sposobem będziesz miał już nawigację. Ta usługa jest płatna a wszystkie koszty są wyszczególnione w cenniku nawiexperta.
    pozdro.
  • REKLAMA
  • #4 3616758
    strikerbest
    Poziom 12  
    Czy jest mozliwość darmowego korzystania z nawigacji przez telefon?
  • REKLAMA
  • #5 3617755
    fatom
    Poziom 12  
    Ocena: 6
    Damowej nawigacji na javie nie ma. Jest jeszcze nav4all tam płacisz tylko za przesłane pakiety danych nic nie wykupujesz jak naviexpercie. Wchodzisz z telefonu na stronkę www.nav4all.com/install pobiera ci aplikację konfigurujesz ją do swego telefonu i chodzi. Nie płaci się żadnego abonamentu tylko tak jak pisałem za GPRS - transmisję danych tyle ile wynosi cennik u twojego operatora. Mapki są nawet calkiem dokładne, a program nawet mocno rozwinięty.
    pozdr.
REKLAMA