logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Identyfikacja karty telewizyjnej ze zdjęć - poszukiwane sterowniki i oprogramowanie

Yca 04 Lis 2006 12:14 1776 5
  • #1 3186252
    Yca
    Poziom 20  
    Ocena: 28
    Witam
    mam takie cudo
    Identyfikacja karty telewizyjnej ze zdjęć - poszukiwane sterowniki i oprogramowanie.Identyfikacja karty telewizyjnej ze zdjęć - poszukiwane sterowniki i oprogramowanie
    :arrow: TONI_2003 :D Kliknij aby powiększyć :!:
    Moze ktos wie co to za sprzet? Potrzebuje do niego sterowniki oprogramowanie i takie tam. Probowalem po oznaczeniach szukac producenta modelu ale bez rezultatow. Zamieszczam fotki to moze ktos " na oko" rozpozna czyj to jest sprzet :D
  • Pomocny post
    #2 3186295
    rado_
    Poziom 22  
    Ocena: 30
    a nie mozesz tego wrzucic na pci do kompa i wlaczyc aida32 i ona sam poda ci nazwe tego urzadzonka
  • Pomocny post
    #3 3187660
    BIGOLSEN
    Poziom 31  
    Ocena: 45
    Wygląda mi to na produkt firmy AverMedia . Zajrzyj tu :
    http://www.avermedia.com/cgi-bin/support_download.asp
    Ściągnij sterowniki . Sa często jedne i zarazem wspólne dla całej grupy produktów . Zainstaluj , a sterowniki narzucą same wersję produktu i jego model . Co ci szkodzi zaryzykować . Jeśli nie trafisz we właściwy produkt , to je odinstalujesz .

Pozdrawiam .
  • #4 3188568
    bonzo jan
    Użytkownik obserwowany
    Ocena: 46
    jesli masz windows XP to pobierz wszystkie aktualizacje nie standartowe.zapisz sobie na kartce procesor.w poprawkach paska zadan moze zobaczysz ze instaluje do niego pomiedzy innymi.kazde ustrojstwo procesor dopuszczone do ,,powiedzmy ruchu,,przechodzi certyfikaty ,na tym procesorze mogo byc rozne karty ,z nazwa firmy .a program do obslugi to co innego ,jesli sie myle to poprawic mnie.
    na alegro sa rozne karty sa zdjecia moze cos podebierzesz.mozna wyslac e-mail do sprzedawcy w razie co.Ta twoja ktos przestroil generatorkiem na nasz system.z kablowki moza byc problemy .ale najpiew odpal.
  • Pomocny post
    #5 3188618
    Interesant
    Poziom 34  
    Ocena: 249
    Witam, wygląda jak AVerMedia TVPhone 98 TVCapture 98 W/VCR
    Taką mam pod ręką tylko bez sterów i nie sprawdzaną, z drobną różnicą U mnie jest dodatkowa płytka (albo moduł txt albo Stereo Nicam)
    Moduł podłączony jest do płyty złączami JP4 i JP5
  • #6 3188690
    Yca
    Poziom 20  
    Ocena: 28
    Witam ponownie. Programu aida32 nie znalem-ale faktycznie przydal sie i wszystko by sie zgadzalo ze to ta AVerMedia na kosci 878. Faktem jest ze strasznie mozolnie sie to instaluje (troche mi zeszlo zanim odpowiednie stery dobralem) no i lubi sie wykrzaczyc ale co najwazniejsze to juz dziala. Pozdrawiam wszystkich dziekuje za konkretne odpowiedzi :D
REKLAMA