logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens C75 - Kod 10 przy podłączeniu kabla Foof USB na Windows XP

KamilJaw 06 Lis 2006 22:53 1196 4
  • #1 3196218
    KamilJaw
    Poziom 1  
    Prosze o pomoc.Męcze sie już 3 albo 4 godzine i nie moge sobie poradzic.Próbuje podłączyć swojego Simensika nowiutkim kablem firmy Foof.Instaluje sprzęt wszystko ok a tu informacja"Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)"A gdy instaluje sterowniki z płyty to wogule nie pojawia mi sie com3.Mam windows Xp,Siemensa c75 i kabel Foof OTI USB-to-Serial Comm Port (COM3).Napisałem wszystko co wiem żeby było łatwiej pomóc
  • #2 3259302
    Effect_X
    Poziom 14  
    Ocena: 15
    Jeśli kupileś kabel na allegro za 5 zł to prawdopodobnie sprzedano ci "bubel".Wgraj wszysctko na nowo.Usuń sterowniki Jeśli to nie podziała to spróbuj sobie sciągnąc inne sterowniki (nowszą wersję )> i Jakiego używasz programu do komunikacji z telefonem?
  • #3 3259335
    tekkno
    Poziom 17  
    Ocena: 16
    wejdz w menadzer urzadzen wylacz i wlacz kabel na ktorym porcie go widzi i czy wogule go widzi prawidlowo
  • #4 3259555
    brajek
    Poziom 19  
    Ocena: 11
    z kablami foofa take jaja sa proponuje ci odinstalowac sterowniki jesli takie instalowales ,zainstalowac najnowszego MPM ze strony siemensa zrestartowac kompa podlaczyc usb i wlaczony telefon z karta sim telefon zostanie wykryty automatycznie, mialem podobna sytuacje dopiero powyzsze postepowanie rozwiazalo problem.
  • #5 3259719
    Rambo305
    Poziom 17  
    Ocena: 3
    Trzeba tez dodać ze ten telefon jest ogólnie mówiąc wybredny co do kabli ja mam 3 kable i tylko na jednym c75 sie łączy z komputerem wiec niezdziw sie jezeli bedziesz miec tylko zbednego rupiecia a nie kabel chociaż z innymi siś bedzie łączyć prawidłowo
REKLAMA