logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak ustawić kod blokady klawiatury i SMS-ów w Nokia 3220?

KaPe 07 Lis 2006 21:04 936 6
REKLAMA
  • #1 3199351
    KaPe
    Poziom 2  
    Witam! Mam pytanko do "elektrowiczów". Czy wie może ktoś jak włączyć kod po którego wprowadzeniu mogli bedziemy działać na telefonie np. po zablokowaniu klawiatury. Czy jest to w ogóle mozliwe. Oraz czy taką blokadę wprowadzić możemy na sms'y. Za pomoc będę bardzo wdzięczny.:?:[/b]
  • REKLAMA
  • #2 3204437
    danielmc
    Poziom 15  
    Ocena: 5
    w 3220 raczej niemozliwe na narmalnym sofcie jedynie jakies modyfikacje ale ja z softem modyfikowanym do dct-4 sie jeszcze nie spotkalem :)
  • REKLAMA
  • #3 3204554
    kazekk84
    Poziom 18  
    Ocena: 6
    na dtc-3 dziala blokada na smsy, nie wiem jak jest z dct4
  • REKLAMA
  • #4 3204897
    danielmc
    Poziom 15  
    no wlasnie na dct-3 np 3310 wrzucasz softa jakas maciejke czy cos podobnego i tak jest kod ale czy do dct-4 w 3220 jest cos takiego
    obawiam sie ze bedzie ciezko pozdro
  • #5 3205038
    kazekk84
    Poziom 18  
    Ocena: 6
    ja sie z czyms takim nigdy nie spotkalem. widocznie nigdy nikomu nie przyszlo cos takiego do glowy. wydaje mi sie ze mozna cos porobic na telefonach ze symbianem i w siemensach
  • #6 3205084
    danielmc
    Poziom 15  
    z tym kazekk84 masz racje w nokiach i siemensach z symbianem jest to mozliwe ale nie w 3220
  • REKLAMA
  • #7 3211970
    KaPe
    Poziom 2  
    Dzieki Bardzo za info... Pozdrawiam:D

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
W dyskusji poruszono temat możliwości ustawienia kodu blokady klawiatury oraz zabezpieczenia SMS-ów w telefonie Nokia 3220. Użytkownicy wskazują, że na standardowym oprogramowaniu (soft) modelu 3220, opartym na platformie DCT-4, nie ma natywnej funkcji blokady klawiatury z kodem ani zabezpieczenia SMS-ów. W telefonach z platformą DCT-3, takich jak Nokia 3310, istnieje możliwość wgrania zmodyfikowanego oprogramowania (np. tzw. "maciejka"), które umożliwia ustawienie takiego kodu blokady. Jednak dla DCT-4 i modelu 3220 brak jest znanych modyfikacji tego typu. Dodatkowo zaznaczono, że podobne funkcje mogą być dostępne w telefonach z systemem Symbian oraz w niektórych modelach Siemens, lecz nie w Nokii 3220. Podsumowując, standardowo w Nokia 3220 nie ma możliwości ustawienia kodu blokady klawiatury ani zabezpieczenia SMS-ów, a ewentualne rozwiązania wymagałyby modyfikacji oprogramowania, które nie są powszechnie dostępne.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA