logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Brak obrazu na matrycy Compaq Armada M300, działa tylko zewnętrzny monitor

tomwoz 27 Lis 2006 19:26 1178 2
REKLAMA
  • #1 3269797
    tomwoz
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    Witam!
    Mam problem z matryca w laptopie Compaq Armada M300.
    Od razu na wstepie przyznaje ze zawodowym elektronikiem nie jestem, ale laptopik juz kilka lat ma i wizyta w serwisie nie kalkuluje sie, a mam nadzieje ze ida sie go jeszcze reanimowac.
    Nie ma w ogole obrazu. Jak podlacze zewnetrzny monitor to jest na nim obraz, ale nie mozna zmienic na monitor laptopa - caly czas jest obraz na zewnetrznym moniotrze.
    Co sie moglo stac?? Z tego co przegladalem archiwum to tasma najprawdopodobniej. Moze jeszcze cos innego. I czy uda mi sie samemu wymienic ta tasme.
    Za wszelkie rady bede bardzo wdzieczny.
    Pozdrawiam
    TW
  • REKLAMA
  • #2 3270602
    hmmwv
    Poziom 14  
    Ocena: 7
    podejrzewam ze padl inwerter z matrycy na allegro mozna tanio kupic jak nie pomoze to padla matryca i jest do wymiany
  • #3 3270922
    tomwoz
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    hmmwv napisał:
    podejrzewam ze padl inwerter z matrycy na allegro mozna tanio kupic jak nie pomoze to padla matryca i jest do wymiany

Jak inwerter padl to nic nie widac na matrycy??
    Jak dociskalem obudowe to przez moment cos sie pojawilo, to moze bardziej tasma?? Czytalem ze jedyny sposob zeby sprawdzic to niestety tylko wymiana :(.
REKLAMA