Jeśli zdjęcia są umieszczone na płycie to są na niej zapisane, wykonanie pokazu to jest polecenie które odczytuje odtwarzacz, mam taką płytę nagraną ale SVCD, jako mix video i foto, i zdjęcia żeby obejrzeć odtwarzają się automatycznie, ale użyj czegoś takiego: po włożeniu płyty do napędu dvd-rom w kompie, anuluj uruchomienie, i eksploruj dysk, u mnie dysk ma literę E , więc zdjęcia mam w folderze E:\pictures . Druga sprawa to
Picia136, skoro jesteś z Warszawy, możesz udać się do FotoJokera, Mediamarkt czy innego marketu lub salonu foto, i tam dać obsłudze, żeby odczytali te zdjęcia... coraz częściej można spotkać tam czytniki i stacje z których czytane są zdjęcia cyfrowe. Ja osobiście wysyłam zdjęcia netem do FJ ze strony:
http://fj.fotojoker.pl/ i ustalam miejsce odbior na najbliższy salon, bywają promocje na większą ilość zdjęć, więc nie jest to chyba skórka nie warta wyprawki, obecnie zdjęcia w formacie 9x13 (może to być trochę inny rozmiar, gdyż zdjęcia są zrobione bez białych ramek, a wymiary uzależnione są od rozdzielczości) są po 21gr, w formacie 10 po 35gr.... więc chyba cena zbliżona jest do tych z kliszy zdjęć.