Witam.
Zakladam nowy post poniewaz nie znalazlem jeszcze takiej solucji jaka przedstawie ponizej na odblokowanie tego telefonu.
Nie ponosze odpowiedzialnosci za stosowanie tej metody dodam tez ze w moim przypadku mam problem z zablokowaniem telefonu ( moze ktos mi powie jak to zrobic, teoretycznie wszystkie motorole powinny sie blokowac po 3-krotnym wpisaniu blednego 'subsidy code' niestety w przypadku C975 mi to nie dziala (testowalem na 82.21.90I i 80I na BL 6.3.6). Wpisywalem Subsidy Code co najmniej 10 razy i nic....
Natomiast sam sposob na odblokowanie jesli ktos posiada telefon zablokowany po 3-ch probach (moze sprobowac go odblokowac):
1)Wlozyc karte do telefonu i uruchomic telefon
2)Powinien ukazac sie massage Conctact Service Provicder
3)Pozostawic telefon na 30 minut z karta w srodku nie ruszajac zadnych przyciskow.
4)Telefon po 30 minuutach powinien przejsc w screen server mode
5)Po 30 minutach kliknac jakikolwiek przycisk (nie czerwona sluchawke)
6) Wpisac nastepujacy subsidy code: 98851079 (DCK code)
Jezeli ktos moze to przetestowac czekam na rezultat.
Dziekuje i pozdrawiam
Zakladam nowy post poniewaz nie znalazlem jeszcze takiej solucji jaka przedstawie ponizej na odblokowanie tego telefonu.
Nie ponosze odpowiedzialnosci za stosowanie tej metody dodam tez ze w moim przypadku mam problem z zablokowaniem telefonu ( moze ktos mi powie jak to zrobic, teoretycznie wszystkie motorole powinny sie blokowac po 3-krotnym wpisaniu blednego 'subsidy code' niestety w przypadku C975 mi to nie dziala (testowalem na 82.21.90I i 80I na BL 6.3.6). Wpisywalem Subsidy Code co najmniej 10 razy i nic....
Natomiast sam sposob na odblokowanie jesli ktos posiada telefon zablokowany po 3-ch probach (moze sprobowac go odblokowac):
1)Wlozyc karte do telefonu i uruchomic telefon
2)Powinien ukazac sie massage Conctact Service Provicder
3)Pozostawic telefon na 30 minut z karta w srodku nie ruszajac zadnych przyciskow.
4)Telefon po 30 minuutach powinien przejsc w screen server mode
5)Po 30 minutach kliknac jakikolwiek przycisk (nie czerwona sluchawke)
6) Wpisac nastepujacy subsidy code: 98851079 (DCK code)
Jezeli ktos moze to przetestowac czekam na rezultat.
Dziekuje i pozdrawiam