logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Monitor LG T710ph - smużenie i rozmycie obrazu po kontakcie ze wzmacniaczem

ruski007 02 Gru 2006 02:17 1107 2
REKLAMA
  • #1 3285023
    ruski007
    Poziom 10  
    witam

problem jest następujacy:

Monitor LG T710ph stal przez okolo1,5 miecha na wzmacniaczu & korektorze (ws432 & fs032) po tym czasie ciemne elementy wyświetlanych rzeczy zaczęły smużyć. stwierdziłem ze wzmacniacz źle wpływa na mój monitor (szkoda ze tak późno doszedłem do tego wniosku) wiec rozdzieliłem te urządzenia. niestety smugi nie zniknęły (rozmagnesowywalem kilka razy i nic) no ale dało się przeżyć. po około 1,5 tygodnia od rozdzielenia urządzeń nagle obraz się totalnie rozmył. trochę pomaga jak strzele go pięścią od góry :] ale po chwili i tak się rozmazuje.

co to może być???

czy da się to naprawić??

jaki jest przypuszczalny koszt naprawy??

i czy to rozmycie obrazu to z winy wzmacniacza ??? (smugi to na bank ale to sie rozmylo juz po tym jak wzmacniacz stal daleko ok monitora).
  • REKLAMA
  • #2 3285748
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #3 3286237
    ruski007
    Poziom 10  
    hej
    kablem ruszałem dość intensywnie (przy monitorze i przy karcie) i nic się nie działo wiec kabel jest raczej oki.

Aktualnie jestem w krakowie czy mozecie polecic mi jakis dobry i tani serwis???? a może jest wśród was ktos kto za niewielka oplata zajrzałby do mojego flatronka :] ??????
REKLAMA