logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć kody błędów do pralki Amica PB5580A420?

sumrako 02 Gru 2006 16:26 5491 5
REKLAMA
  • #1 3286476
    sumrako
    Poziom 16  
    Ocena: 123
    Potrzebne mi kody błędów do ww pralki, a nigdzie nie mogę ich znaleźć. Proszę o podpowiedź gdzie ich szukać?
  • REKLAMA
  • #2 3286750
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 3287418
    transoptor
    Poziom 15  
    Ocena: 22
    Masz w instrukcji opisane il razy miga dioda a w objaśnieniach masz opis jaka to jest usterka -kolega podpowiedział tylko że w instrukcji obsługi i to jest prawda pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 3288550
    sumrako
    Poziom 16  
    W tym sęk ,że nie mam instrukcji. A problem z pralką to taki,że jak załączam pralkę to zaświeca się praca, a po paru sekundach świeci koniec i mruga lampka gotowa, a wszystkiemu temu towarzyszą trzy świecące lampki od temperatury (te trzy z lewej strony od najwyższych temperatur). Podzespoły sprawdziłem i są sprawne. Problem znika, gdy poluzuję śrubki mocujące moduł do panelu, ale wtedy mam problem z załączeniem pralki bo guzik wpada częściowo do środka i powoduje samoresetowanie pralki. Podejżewam, że moduł ma gdzieś pękniętą ścieżkę, ale gołym okiem nic nie widziałem, dlatego potrzebuję informacji czego dotyczy błąd, by wtym obwodzie szukać zimnego lutu lub tp.
  • REKLAMA
  • #5 3288814
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #6 3288970
    sumrako
    Poziom 16  
    Pisałem ,że sprawdziłem podzespoły . Wody nie ma a wyłącznik pływakowy ma przejście przez styki. Ale przynajmniej wiem od czego ten kod.
REKLAMA