logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Stroboskop w rytm muzy. Jak w najprostszy sposób to zrobić?

marcin elek 02 Gru 2006 17:10 2168 3
REKLAMA
  • #1 3286620
    marcin elek
    Poziom 17  
    Ocena: 4
    Mam pytanie ponieważ prztsząsnłem całe forum i nieznalazłem dobrej odppwiedzi więc pytam . Jak zrobićnaj naj najprostrzym sposobem żebystroboskop działał w rytm muzyki nieważne jakiego pasma prosze o odp
  • REKLAMA
  • #2 3286656
    miszkoo
    Poziom 28  
    Ocena: 25
    ludzie wy chyba straciliście pojęcie jaki efekt ma dawać stroboskop więc przypomne

TO MA DAWAć EFEKT JAK BY CZłOWIEK W TAńCU PORUSZAł SIę TAKIM śCIęCIAMI

więc jak dasz to w rytm muzyki to to ciekawe nie bedzie bedzie poprostu bezsęsu oślepiało ludzi
  • REKLAMA
  • #3 3286915
    lordfryta
    Poziom 13  
    Ocena: 12
    Witam.
    Ja się z Tobą nie zgodzę. Mi bardzo podoba się efekt jaki daje stroboskop działający w rytm niskich tonów (basów). Czyli jeżeli nutka gra w tempie 140 bpm, to strobolek nam mrugnie 140 razy na minutę (przy każdym uderzeniu basu). Mam nadzieję, że wreszcie kupię gotowy sterownik z mikrofonem albo samemu coś zmajstruję (jak znajdę odpowiednie materiały) i zastosuję w moim stroboskopie. Podsumowując, sterowanie dzwiękiem jest piękne i wygodne ;)
    Pozdr.
  • #4 3296973
    djandriu
    Poziom 27  
    Ocena: 170
    marcin elek napisał:
    Mam pytanie ponieważ prztsząsnłem całe forum i nieznalazłem dobrej odppwiedzi więc pytam . Jak zrobićnaj naj najprostrzym sposobem żebystroboskop działał w rytm muzyki nieważne jakiego pasma prosze o odp

Szukaj i pomyśl - to nic nie boli .

Jeśli używasz j-23 to daj zamiast diaków ten układ.
    Załączniki:
    • Stroboskop w rytm muzy. Jak w najprostszy sposób to zrobić? strobo pod bas.JPG (27.54 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA