logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak złożyć miernik UNI-T M890G po rozłożeniu? Szukam schematu i zdjęć

Eryk1000 29 Lip 2003 20:33 3359 2
REKLAMA
  • #1 303498
    Eryk1000
    Poziom 17  
    Ocena: 151
    Mam nie lada problem z miernikiem UNI-T M890G, coś było z nim nie tak od nowości, najprawdopodobniej w środku coś nie łączyło :( . Miernik często nie robił pomiaru na wybranej skali. Znajomy zobowiązał się w ramach przyjaźni że mi go wyczyści. Wszystko było by OK gdyby nie fakt, że nie był w stanie ponownie go poskładać, ze środka miernika powypadały wszystkie mechanizmy, blaszki i inne części :cry: . Próbowałem sam poskładać ten miernik ale też nie dałem rady. Bardzo zależy mi na tym mierniku ponieważ jest prawie nowy. Jeśli ktoś ma taki miernik, albo wie jak go poskładać, posiada jakieś zdjęcia lub schemat tego mechanizmu co i gdzie ma być, byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. POZDRAWIAM i z góry dziękuje :o .

przeniesiono z Komputery
  • REKLAMA
  • #2 303511
    0__0
    Poziom 31  
    Ocena: 101
    NIE TEN DZIAL! A wogole to proponuje udac sie do znajomego i zarzadac aby ci
    odkupil sprawny miernik - jak ktos dostanie po kieszeni to na przyszlosc dwa
    razy sie zastanowi zanim zabierze sie za cos czego nie potrafi ( no chyba ze znajomy ma kilka lat - bo w takim wieku tez tak mialem ; to wtedy kiedys wyrosnie z tego) a co do rysunkow to zapomnij - po sieci kraza co najwyzej schematy podobnej klasy sprzetu.
  • #3 429259
    grzeskk
    Poziom 35  
    Ocena: 729
    mam taki miernik ale złożenie nie jest proste i trudno byłoby go wykonać z opisu
REKLAMA