logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dekoder Eurokrypt Philipsa - możliwość wykorzystania

Autorol 25 Lip 2002 18:58 3346 5
REKLAMA
  • REKLAMA
  • #2 29263
    Krzysi0
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 196
    Autorol napisał:
    Dostałem takiego na części, szkoda mi go rozlutować, nie można zrobić z niego czegoś pożytecznego??? 0X

Ale to jest z D2/MAC i EuroCrypt ? czy sam EuroCrypt. Bo jeżeli to pierwsze to gdzies jeszcze są nadawane praogramy nadawne w D2/MAC. Kwestia posiadania karty do takiego dekodera.
  • REKLAMA
  • #3 29322
    Tolo350
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    ...głównie programy dla dorosłych :oops: (na Hotbirdzie zdaje się Eurotica). Lewa karta na moim terenie ok.50 zł.
    Pozdrawiam - Tomek.
  • REKLAMA
  • #4 29690
    Autorol
    Poziom 16  
    Ocena: 50
    Znaczy dekodowanie z pewnych powodów nie interesuje mnie, chodzi mi oto czy da się odbierać na tym czymś kanały analogowe,znalazłem w środku całkiem ciekawy procesor dzwięku TDA8425 i 80C31 mozna z tego zrobić fachowy cyfrowy przedwzmacniacz, jeszcze MC1377 też ciekawy scalak-konwenter sygnałów RGB/PAL , pamięci,jest tak wypasiony ze szkoda mi go złomować.Co do Erotiki i innych programów w D2MAC-u to chyba wszystko juz cyfrowe :cry: Pozdrawiam 0X
  • REKLAMA
  • #5 29722
    Krzysi0
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 196
    Autorol napisał:
    Znaczy dekodowanie z pewnych powodów nie interesuje mnie, chodzi mi oto czy da się odbierać na tym czymś kanały analogowe,znalazłem w środku całkiem ciekawy procesor dzwięku TDA8425 i 80C31 mozna z tego zrobić fachowy cyfrowy przedwzmacniacz, jeszcze MC1377 też ciekawy scalak-konwenter sygnałów RGB/PAL , pamięci,jest tak wypasiony ze szkoda mi go złomować.Co do Erotiki i innych programów w D2MAC-u to chyba wszystko juz cyfrowe :cry: Pozdrawiam 0X

W D2MAC nadaje jeszcze troche.
    http://www.lyngsat.com/sirius.shtml
    Jeszcze troche by się znalazło przejżyj http://www.lyngsat.com
    Co do Erotyki to na Tv1000 jest nadawana a ten program jest nadawany chyba dalej w D2MAC.[/url]
  • #6 36403
    JoeBlack
    Poziom 12  
    Od dawna nie ma eurotici RDV na hot birdzie, zostala resztka kanalow z pakietu Viasat... :cry:
REKLAMA