logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Radio z MP3 do 400zł - jakie modele polecacie?

kotem 03 Gru 2006 19:42 1518 6
REKLAMA
  • #1 3290848
    kotem
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Witam.

Chciałbym kupić radio koniecznie z mp3 i zeby kosztowało nie więcej niż 400zł, a najlepiej mniej:) Wiem ze budżet jest mały ale szkoda mi kasy na niewiadomo jaki sprzęt.

PS. Tylko nie wyskakujcie z jakimiś Firstami albo coś w tym stylu bo na taki sprzęt to na bank się nie pokuszę.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 3291006
    crazy_88
    Poziom 42  
    Ocena: 166
    witam doskonala propozycja kolegi chico za taka kase nic lepszego nie kupisz:)jesli chodzi o nowy sprzet:)
  • REKLAMA
  • #4 3291094
    kotem
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    a taki Pioneer DEH-2900MP na allegro co prawda jest za ponad 400zł ale znalazłem na skąpcu za 370zł czy cos w tym stylu
  • #5 3291176
    Elminster
    Poziom 21  
    Ocena: 8
    A to prawda ze ten clarion nie posiada EQ? Slyszalem ze ma tylko 3 firmowe ustawienia i tyle...
  • REKLAMA

Podsumowanie tematu

✨ W dyskusji dotyczącej wyboru radia samochodowego z odtwarzaczem MP3 do 400 zł pojawiły się rekomendacje kilku modeli. Najczęściej polecany jest Pioneer DEH-2900MP, dostępny w cenie około 350-370 zł, który jest uznawany za dobry wybór w tej kategorii cenowej. Alternatywnie sugerowano dopłatę około 30 zł na model Pioneer DEH-30MP, który oferuje lepsze parametry. Wspomniano także o Clarion DB 268 RMP, jednak użytkownicy zwracają uwagę, że model ten ma ograniczone możliwości korektora dźwięku (tylko trzy ustawienia fabryczne). Dyskusja podkreśla, że w budżecie do 400 zł trudno znaleźć sprzęt o lepszych właściwościach niż wymienione modele Pioneer, a jednocześnie unika się tańszych, mniej renomowanych marek.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA