logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Ford 3000 Traffic. Radio nie chce przyjąć kodu po wpisaniu.

kazik_j 04 Gru 2006 16:05 4817 4
REKLAMA
  • #1 3293576
    kazik_j
    Poziom 22  
    Ocena: 35
    Przerzuciłem wątki na forum, ale rozwiązania mojego problemu nie znalazłem. Wygląda to tak:
    Kod do radia jest znany, lecz radio nie chce go przyjąć po wpisaniu.
  • REKLAMA
  • #2 3293618
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    To znaczy że coś jest nie tak, znaczy nie taki kod albo ktoś go zmienił przeprogramowując procesor radia albo coś Ci go że policzyło albo żle podłączyłeś radio, albo zawaliła się zawartość pamięći procesora co raczej rzadkim przypadkiem w tym modelu jest, albo nie wiesz jak się go wpisuje....

W zasadzie po takim opisie problemu można było powiedzieć że żle znasz kod.

Osoba znająca się na kodach będzie wiedziała jak go odczytać z radia i porównać z tym który masz. A tutaj nie pomagamy w łamaniu zabezpieczeń fabrycznych a takim jest kod w radiu (pkt.1 regulaminu)

SławeK
  • REKLAMA
  • #3 3293850
    kazik_j
    Poziom 22  
    Ocena: 35
    Po podłączeniu radia miga napis WAIT 30 i kolejno wartość 30 spada do 0. Następnie wyświetla się Code, klawiszami 1-4 wklepuje kod, zatwierdzam klawiszem 5 i od początku WAIT 30 i spada do 0. Właściciel radia podał mi kod, więc uznałem, że jest prawidłowy.
  • REKLAMA
  • #4 3293881
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1402
    Na 100% niestety jest nieprawidłowy ;) szkoda już go próbować :D musisz znaleść właściwy
  • #5 4873477
    maziek
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    zły kod, proste

Jest naprawde wiele osób, serwisów zajmującymi sie łamaniem kodów i robią to za grosze.
    Poprzedni właściciel poprostu Cię oszukał
REKLAMA