logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Altusy 140 jakie są? Czy są dobre? Warto je kupować? Kolumny Tonsil Scherzo 200.

wigeth 17 Gru 2006 15:46 1905 3
REKLAMA
  • #1 3341171
    wigeth
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    witak kolegów jest to pierwszys post ba tym forym i mam takie pytanie , moge kupic altusy 140 i chcę się dowiedzieć czy sa dobre czy nie ma co głowy sobie zawracać . aaa zapytam jeszcze moge wybrać między altusami 140 a kolumnami Tonsil Scherzo 200 powieccie mi ktore są lepeze wielkie dzięki za odpowiedz
  • REKLAMA
  • #2 3342181
    jacmal
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    Witam,
    Mam Altusy 200 od ok. 6 lat i je sobie chwalę. Są dynamiczne, mają bardzo dobre pasmo przenoszenia, a zwłaszcza dobre, niskie basy, co jest bardzo cenne nie tylko przy muzyce, ale przy filmach DVD. Kolumny mają wysoką efektywność.
    Jeżeli jakość Twoich altusów 140 będzie taka sama, to polecam.
  • REKLAMA
  • #3 3343507
    yes2mike
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 321
    Altusy mam od... chyba od czasow kiedy zaczeli je produkowac (oczywiscie nie caly czas te same ;) )

Przerabialem Altusy 70, 110 i 140 (te ostatnie mam od ladnych paru lat).

Powiem tak: Przyprowadzasz do domu audiofila, sadzasz w fotelu i odpalasz kolumny za 5 tysiecy, a pozniej altusy... Gwarantuje, ze nie wiedzac czego sluchal, wybierze altusy, albo zauwazy niewielka roznice.

Bierz Altusy.
  • #4 3350690
    lukkil
    Poziom 20  
    Ocena: 40
    dokladnie,zgadzam sie z poprzednkami.. ja widzialem w akcji u braciaka te 140..naprawde fajnie graja..naprawde polecam te kolumny i w ogole Altusy..

pozdro
REKLAMA