logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mercedes Benz Sound 3000 - jak wpisać kod po wymianie akumulatora?

martom12 20 Gru 2006 19:07 2246 4
REKLAMA
  • #1 3353020
    martom12
    Poziom 2  
    witam, przejąłem po koledze z pracy merca , mam w nim radio sound 3000, przed zimą zrobiłem przegląd i po wymianie akumulatora radyjko nie chcę się włączyć, mam "czarny" wyświetlacz i "mruga" mi czerwona LED. mam kod ale jak mam go wpisać jak nie podświetla mi wyświetlacza, proszę o pomoc
  • REKLAMA
  • #2 3353517
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 914
    Masz kłopot, albo odłącz jeszcze raz akumulator i podłącz go zdecydowanym ruchem a jak to nie pomoże to namieszało Ci się w pamięci procesora i tylko ktoś z programatorem i wiedzą temu zaradzi, sam nic nie zrobisz.

SławeK
  • REKLAMA
  • #3 3353717
    martom12
    Poziom 2  
    dzięki, spróbuje, te radia tak mają? czy tylko pech....
  • REKLAMA
  • #4 3354318
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 914
    Nie, po prostu złożyć klemę to niby nie jest taka sztuka a jednak. Przy okazji porada, zdejmuje się zaczynając zawsze od ujemnej, zdecydowanym ruchem żeby jak najmniej iskrzyło. Przez założeniem warto oczyścić klemy bardzo drobnym papierem ściernym i bardzo delikatnie natłuścić styki wazeliną technicznę lub smarem, ale bardzo delikatnie. Zakłada się zaczynając od plusowej klemy a ujemną na końcu, reszta jak wyżej. Inaczej ludzie się potem dziwią że soft im wyleciał z którego sterownika...
    Poszukaj na forum kolegi Kamahonda, powinen Ci naprawić to radio.

SławeK
  • #5 3359742
    martom12
    Poziom 2  
    wielkie dzięki, nie zadziałało, niestety będę się musiał na razie obejść, pozdrawiam
REKLAMA