logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sterowniki do karty graficznej nVIDIA nForce 6100-400 - gdzie znaleźć?

polikpolik 23 Gru 2006 09:02 1065 7
REKLAMA
  • #1 3361399
    polikpolik
    Poziom 9  
    sciagnalem program everest i sprawdzilem jaka mam karte graficzna i mam
    nVIDIA nforce 6100-400. POMOCY nie moge znalezc sterowników.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 3361420
    polikpolik
    Poziom 9  
    i na co dalej mam kliknąć bo nie wiem
  • REKLAMA
  • #4 3361431
    pantak
    Poziom 12  
    W pierwszym okienku wybierasz kategorie, czyli prawdopodobnie Graphic Drivers, w drugim odpowiednia karte a w trzecim system ktory posiadasz.
  • #5 3361508
    polikpolik
    Poziom 9  
    wiesz dokladnie jaka to jest kartka wiec powiedz mi na co dalej mam kliknąc daje na graphics driver i na co pozniej bo tam jest 5 pozycji i nie wiem ktora wybrac
  • #6 3361529
    pekon
    Poziom 17  
    Ocena: 23
    Strasznie problematyczny jesteś.

Jeszcze tylko pozostaje Ci wybór systemu operacyjnego.
    Załączniki:
    • Sterowniki do karty graficznej nVIDIA nForce 6100-400 - gdzie znaleźć? pulpit.JPG (96.59 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #8 3363469
    polikpolik
    Poziom 9  
    dzieki bardzo juz wszystko ok

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukiwał sterowników do karty graficznej nVIDIA nForce 6100-400, nie mogąc ich znaleźć po identyfikacji sprzętu programem Everest. Otrzymał wskazówki, aby odwiedzić oficjalną stronę nVIDIA z sterownikami (http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp) i w pierwszym kroku wybrać kategorię "Graphic Drivers", następnie odpowiedni model karty oraz system operacyjny. W przypadku trudności z wyborem właściwego sterownika zasugerowano także skorzystanie z archiwalnej strony sterowników dla systemów Windows XP i 2000 (http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_archive.html). Po zastosowaniu się do tych instrukcji problem został rozwiązany.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA