witam, mam problem z irda, kiedys ja zainstalowalem tez po kilku godz i dzialala ale ostatnio formatowalem Win, i teraz jak ja chce zainstalowac to sie instaluje itp... tylko ze jak przyloze jakis tel z aktywna irda to mi go wykrywa jak standardowy modem IRlink instaluje i to wszystko, a niema tego typowego dzwieku i niemgoe wyslac normalnie plikow po przez ta Irde na tele, on dziala poprawnie bo jak mam np. K300i i floats mobile agent to sie laczy po przez irde z tym programem i moge wszystko wysylac itp, no ale co z reszta uzadzen jak bede chcial przylozyc do CPU ? co moze byc brakiem tego dziewku i pojawiania sie na pulpicie ikonki od transferu plikow po przez podczerwien ?
irda to SF-620 Kingsun,
p.s. sporo razy instalowalem sterowniki i zawsze z nia jest ok, ale brak transferu :////
Dodano po 13 [minuty]:
acha, i jak wejdziemy w opcje zasialnia to mamy ze irda pobiera 100mA jak komunikuje sie po przez program floats, a nie 440mA, niewiem czy ma to jakis wplyw ale dopisuje,
irda to SF-620 Kingsun,
p.s. sporo razy instalowalem sterowniki i zawsze z nia jest ok, ale brak transferu :////
Dodano po 13 [minuty]:
acha, i jak wejdziemy w opcje zasialnia to mamy ze irda pobiera 100mA jak komunikuje sie po przez program floats, a nie 440mA, niewiem czy ma to jakis wplyw ale dopisuje,