logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

TV Panasonic TX-28PM1P, panasonic selfchek, resetuje się.

Paptrys 24 Gru 2006 18:09 1516 4
REKLAMA
  • #1 3366572
    Paptrys
    Poziom 11  
    Witam koledzy mam z moim tv 2 spore problemy , mianowicie pierwszy polega na tym że przy zwykłym oglądaniu po zmianie kanału co jakiś czas nagle tv pokazuje się panasonic selfchek i restartuje do ustawień fabrycznych pół biedy po wyłączeniu pokazuje się standardowa mapka i kanały znikają drugie pół to że od razu kasuje wszystkie kanały z nagrywarki DMR-EH50 oczywiście dzięki całkiem fajnej funkcji Q-link naprawdę fajnej. Tyle o pierwszym powodzie. Drugi wygląda tak że w nocy bo bokach ekranu widać białe pasy. Oczywiści był w trzech serwisach i nic nie wiadomo dostałem nowy pilot a pasy powiedzieli że
    to cecha telewizora. Co o ty myślicie bo oni mi nie wieżą że mi znikają kanały. Czy ktoś się z tym spotkał
  • REKLAMA
  • #2 3373968
    mbryzus
    Poziom 14  
    Ocena: 33
    najprawdopodobniej masz padniety procesor.
    szukaj duzego scalaka z poczatkowym oznaczeniem saa...
  • REKLAMA
  • #3 3374349
    Paptrys
    Poziom 11  
    Dziękuje za pomoc ale ja aż tak dobrze się nie znam na elektronice. Ale nagrałem film jak to się stało ponieważ to nie dzieje się często. zobaczymy co powiedzą jak ktoś spotkał się z ty to niech da znać.
  • REKLAMA
  • #4 3377308
    Telo
    Serwisant RTV
    Ocena: 2254
    Odłącz wszystkie przewody od gniazd euro i zobacz czy tez będzie się tak zachowywał.
  • #5 3564155
    Paptrys
    Poziom 11  
    Dzięki za pomoc jest tak samo ale w ostatnim czasie jest jeszcze lepiej piszczy. Nawet po wyłączeniu przyciskiem , kiedy wyjmę wtyczkę przestaje.
REKLAMA