logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Creative p5800 i pilot, od czego zaczac by miec - pilot

spovn83 28 Gru 2006 16:11 2544 5
REKLAMA
  • #1 3378853
    spovn83
    Poziom 14  
    Ocena: 6
    Witam, jak zrobic taki wlasnie pilot jaki jest w zestawie CREATIVE p5800 ? mam taki zestawik a mi z imprezy mi zniknal ten pilot i mam dola :/ bo niemozna takiego zakupic, a schematow polaczen tez nima, a troche sie obawiam go narazie otwierac :/ ma ktos moze jakis pomysl, z goiry bede wdzieczny bardzo bo kino jest ok, a bez tego pilota nie dziala ((((((((( pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 3379331
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 3484099
    mariosos
    Poziom 2  
    witam

oczywiście ze jest mozliwość zrobienia takiego pilota ja sam kupiłem taki zestaw bez pilota i sobie sam go zrobiłem

tylko ze jest mały problem z wejsciem do subwoofera bo takiego wejscia nigdzie nie znajdziesz ale to kwestia fantazji :)
    przy odrobinie cierpliwości da rade cos takiego złożyć.
    ja teraz tez bede składał bo pies mi wyrwał kable jak cos to pisz na priv to pomoge

gg. 2634581

pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 3891556
    DjAmos
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    czesc, ja ponawiam prosbe umie ktoś zrobic taki głośnik, bo mi sie zalał herbata i nie dziala ?? prosze o pomoc
  • REKLAMA
  • #5 4912931
    Iron1987
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam, ja mam pytanie do mariosos, bo chciałbym złożyć taki pilocik, tylko przydał by się jakiś schemat. Bo na gg nie wida pana więc nie ma jak i porady zasięgnąć:|

Pozdrawiam
REKLAMA