logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pralka Hoover HTC120AA. Co zrobić żeby program poszedł?

Gumaty 28 Gru 2006 16:27 2244 2
REKLAMA
  • #1 3378931
    Gumaty
    Poziom 12  
    Ocena: 16
    Kupiłem niedawno pralkę Hoover HTC120AA. Trochę tam jest bajerów, takich jak np. opcja łatwego prasowania i tego właśnie dotyczy moje pytanie. Jeśli włączę tę opcję, zgodnie zresztą z tabelą programów, pralka w pewnym momencie zatrzymuje się i zaczyna mrugać dioda przy opcji "Łatwe prasowanie". Jeśli przerwę program, wyłączę tę opcję i wznowię program ponownie, pralka idzie dalej po programie i kończy się bez problemu, ale bez tej opcji. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś poradził co zrobić, żeby program przeszedł bez problemu. A tak na marginesie czy 5,5 kg dotyczy prania mokrego czy suchego, bo mnie się wydaje, że mokrego?
  • REKLAMA
  • #2 3942808
    Kamil929
    Poziom 11  
    Ocena: 9
    5,5 kg. dotyczy suchej tkaniny. Apropo tej funkcji tak ma być wiem bo nawet jest tak w instrukcji napisane(bynajmniej w mojej).Pralka zostawia wodę w bębnie żeby tkaniny się nie pogniotły.Tej funkcji używam na noc (mam Aristona super silent więc mogę sobie na to pozwolić)wtedy rano gdy miga dioda wciskam ten przycisk i pralka kontynuuje program.a więc tak ma być .
  • #3 10000989
    Gumaty
    Poziom 12  
    Ocena: 16
    Przeszedłęm nad tym do porządku dziennego :)
REKLAMA