Witam! Mam taką motorolke l6i i smart clipa orginał. Czy da się tym urządzeniem ściągnąć simloka i wgrać język polski? Nie mam tego dodatkowego klucza do clipa.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamtonk napisał:]simlock do wersj softu 12 zrobisz darmowka, powyzej musisz kupic logi, natomiast PL na dzien dzisiejszy victor robi
pozdrawiam
hard napisał:Panowie o czym wy gadacie .
Motorole L6i zrobić Smart-Clipem czy Victorem ?
Komu się taka sztuka udała ?![]()
L6i to jest zupełnie co innego jak L6
hard napisał:hard napisał:Panowie o czym wy gadacie .
Motorole L6i zrobić Smart-Clipem czy Victorem ?
Komu się taka sztuka udała ?![]()
L6i to jest zupełnie co innego jak L6
Jeszcze 2 dni temu pisałem że nie da rady zrobic L6i naSmart-Clipie a
tu niespodzianka od SC-Teamu na Nowy Rok
PETERBB napisał:motek l6 sa 3 rodzaje :
1 - l6
2 - l6i
3 - l6i-mode ala mitsubishi
emwu napisał:@ Astel, nie ma z tym problemów wiekszch. Logi można kupić wiadomo u kogo, gdzie i za ileVxxE12 ładnie idzie, ale jak wiadomo to jest hash-id, ale niech ludzie próbują. Tylko + dla Ciebie skoro chyba tylko Wasz SW robi direct...
Co do Polaka do i-Mode... tutaj sprawa się komplikuje, nie jest już takie hop jak w wypadku LG 3G oraz Samsung 3G. IPLT da sie flashować, wtajemniczeni nawet mają w posiadaniu odpowiednie flashe.
Szczerze, powiem tak, jak ktoś wypuści przede mną PL flash i flashera do L6i i L7i i-Mode, to ja wypuszczam mój za free (jak ukończe prace).
anaa napisał:jezu nic nie rozumiem xD prosze napiszcie mi po polsku czy da sie ściągnąc simlocka z motoroli L6i-mode???? i ile to moze kosztowac? i czy da się wgrac polskie menu???
karwos napisał:emwu napisał:@ Astel, nie ma z tym problemów wiekszch. Logi można kupić wiadomo u kogo, gdzie i za ileVxxE12 ładnie idzie, ale jak wiadomo to jest hash-id, ale niech ludzie próbują. Tylko + dla Ciebie skoro chyba tylko Wasz SW robi direct...
Co do Polaka do i-Mode... tutaj sprawa się komplikuje, nie jest już takie hop jak w wypadku LG 3G oraz Samsung 3G. IPLT da sie flashować, wtajemniczeni nawet mają w posiadaniu odpowiednie flashe.
Szczerze, powiem tak, jak ktoś wypuści przede mną PL flash i flashera do L6i i L7i i-Mode, to ja wypuszczam mój za free (jak ukończe prace).
Syndrom Dejana