logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zmienić oprogramowanie w dekoderze Ferguson AF-3018SE?

skotii 02 Sty 2007 17:48 1764 6
REKLAMA
  • #1 3397143
    skotii
    Poziom 11  
    mam ten dekoder kabel i niewiem co robić gości któru mi odkodowywał wyjechał a ja niewiem jak sie zmienia te softy itp.Pomocy:cry:
  • REKLAMA
  • #2 3397211
    MARKO13
    Poziom 13  
    Ocena: 13
    Nikt na tym forum nie będzie ci tłumaczył wszystkiego od podstaw.wszystko można znaleść w necie tylko troszke chęci,to po pierwsze po drugie żadnych kanałów w języku polskim nie odkodujesz w ten sposób.pozdro....
  • REKLAMA
  • #3 3397220
    kriss51
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 481
    http://laki.dvhk.pl/

na tej stronie wszystkiego sie nauczysz i sassasz potrzebne programy do ferdka.tam jest wszystko.
  • REKLAMA
  • #4 3397756
    skotii
    Poziom 11  
    dzieki dzieki

Dodano po 9 [minuty]:

to jak mam odblokowywać polskie kanały??
  • #5 3397924
    pajo21
    Poziom 35  
    Ocena: 173
    Nic nie odblokujesz a napewno nie za free.
  • REKLAMA
  • #6 3397952
    okulik
    Poziom 28  
    Ocena: 127
    skotii napisał:

Dodano po 9 [minuty]:

to jak mam odblokowywać polskie kanały??

ale FTA (niekodowane) nie trzeba "odblokowywac" ;)
  • #7 3398850
    kriss51
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 481
    można oglądać za free wszystkie polskie kanały tylko masz wyraznie napisane że na tym forum nikt CI tego nie powie-regulamin.podałem strone na której wszystkiego sie dowiesz.teraz chyba wszystko jasne.

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy zmiany oprogramowania (softu) w dekoderze Ferguson AF-3018SE oraz możliwości odkodowania polskich kanałów telewizyjnych. Użytkownik poszukuje instrukcji i programów do aktualizacji oprogramowania dekodera, jednak inni uczestnicy forum wskazują, że szczegółowe instrukcje nie są udostępniane na forum ze względu na regulamin. Została podana strona internetowa (http://laki.dvhk.pl/), gdzie można znaleźć niezbędne programy i materiały edukacyjne dotyczące dekodera Ferguson AF-3018SE. Podkreślono, że odkodowanie polskich kanałów nie jest możliwe za darmo, a kanały FTA (niekodowane) można oglądać bez konieczności odblokowywania. Wskazano również, że na forum nie udziela się informacji o nielegalnym odkodowywaniu kanałów.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA