logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

ldm plp-515. Czy słyszał ktoś te kolumny? Jak się sprawdzają?

smokmateo 05 Sty 2007 18:12 2311 5
REKLAMA
  • #1 3409388
    smokmateo
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    witam. czy ktoś może słyszał te te kolumny jak sprawdzają się w praktyce. według uzyskanych informacji w środku siedzą
    15" Celestion TR-1530
    Driver Celestion CDX-1425.
    Pracować miałoby to pod końcówką hand box ATX- 1200. do nagłosnienia niedużych imprez (kilkadziesiąt osób)-2 wokale, klawisz, bębny z moduły alesisa plus oczywiście oddzielne piece na gitarę i bas.
    Dzięki za wszelkie odpowiedzi.
  • REKLAMA
  • #2 3410147
    heavy
    Poziom 14  
    Ocena: 24
    Również jestem ciekaw i zapraszam do odpowiedzi.
  • REKLAMA
  • #3 3419543
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #4 3420622
    smokmateo
    Poziom 12  
    informacje o głośnikach dostałem od LDM ciekawe więc jak to jest napradę:?:
  • REKLAMA
  • #5 3423298
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #6 3536673
    smokmateo
    Poziom 12  
    kolumny ostatecznie kupiłem i... jestem zadowolony po próbnym odsłuchu w domu. w porównaniu do poprzednich dużo łatwiej ustawić oczekiwane brzmienie. wszystko wyjaśni się za tydzień na imprezie wtedy podam moją opinie i temacik chyba do zamknięcia.

i po imprezie
    Kolumny jak dla mnie sprawują się całkiem przyzwoicie. jak za te pieniądze (1100zl/szt) sa dobre mają przyzwoite głośniki i porządną moc zgodnie z deklaracją producenta (choć LDM podaje 500W a truvox 1530 ma 400W). przyzwyczajony jestem do 2dołów (na 18")plus satelitki i początkowo nie mogłem ustawić brzmienia stopy ale w trakcie imprezy okazało się ze jest całkiem dobrze. na imprezy w granicach 60-70 osób wystarczają. za to wokal i klawisz brzmi naprawdę porządnie i zespól jest zadowolony a to chodziło by ma takie małe grania ograniczyć wagę i ilość sprzętu. to tyle jak dla mnie temat można uznać za zamknięty. pozdrawiam
    [/code]
REKLAMA