logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

NOKIA 6600 - Jak odtwarzać MP3 w UltraMP3 i zapisywać na kartę pamięci?

Prusinho 06 Sty 2007 23:59 966 1
REKLAMA
  • #1 3415450
    Prusinho
    Poziom 12  
    Witam...
    Mam problem z NOKIA 6600...
    Gdy chcę zrzucić na nią MP3 to jest spoko zrzucam wszystko ok... Ale gdy chcę odtwarzać w ULTRAMP3 to program widzi te utworki widzi ich długość ale mimo tego nie odtwarza ich... żadnego komunikatu też nie mam... Jestem którymś tam z rzędu właścicielem.. tel kupiłem na allegro.pl poprzedni właściciel miał wgrane jakieś utwory i to wszystko ładnie działało... Lecz jak ja zrzucam czy to przez Bluetooth czy IR i tak nie działa... Proszę o pomoc......

-------------------------------------------------------------------------------------

Mam problem... W mojej NOKI 6600 jets jak to w większości 6mb pamięci wbudowanej...
    Mam kartę pamięci 128MB i chcę wrzucić jakieś piosenki na nią lecz gdy piosenka przekracza 6 MB to nie wchodzi mi ponieważ na telefonie nei ma wystarczająco dużego miejsca... Czy jest możliwość żeby zmienić miejsce zapisywania plików z pamięci wbudowanej na kartę?? jesli tak to proszę o pomoc... z góry dziękuję

-------------------------------------------------------------------------------------
  • REKLAMA
  • #2 3474521
    aice10
    Poziom 2  
    wrzucasz mp3 na winampa, wchodzisz na nutkę prawym i wybierasz opcję view file info i tam po prawej stronie zaznaczasz ID3v2 tAG I ROBISZ UPDATE I potem wrzucasz do fonu i jeździ na bank
REKLAMA