logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sony Ericsson T230 – brak połączenia z komputerem przez kabel, nie wykrywa urządzenia

TDI.SUBARU 11 Sty 2007 20:51 975 3
REKLAMA
  • #1 3435035
    TDI.SUBARU
    Poziom 15  
    Ocena: 7
    Witam! Mam problem: kupiłem przewód do SE T230 podłączany z tyłu komputera(tzn. chyba "pod koma") ale po podłączeniu tela jest tylko podświetlenie wyświetlacza białym kolorem na parę sekund, i po tym czasie gaśnie, a komputer nie wykrywa rzadnego dodatkowego dysku. Co jest nie tak? Czy brakuje jakichś sterowników, czy co? Proszę o pomoc, bo nie mam pojęcia co się dzieje. DZIĘKUJEĘ Z GÓRY ZA POMOC I POZDRAWIAM.

Popraw błędy --> REGULAMIN. [hefid]
  • REKLAMA
  • #2 3435142
    hefid
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 6168
    Przeniosłem z: Schematu/instrukcji…
  • REKLAMA
  • #3 3435933
    xaver23
    Poziom 17  
    Ocena: 9
    z tym telefonem jest sprawa nie taka prosta.... o ile dobrze pamietam to sa tam problemyz OBEX-em i transmisja pomiedzy kompem a telefonem jest praktycznie niemozliwa jest jakis sposob na ominiecie tego swojego czasu kobieta za 3 zlote na allegro to cos sprzedawala.....
  • #4 3437763
    maciek90
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Po pierwsze musisz zainstalowac SE Phone Monitor. Wtedy podlaczasz wlaczony telefon i program powinien go wykryc. Do przesylania plikow najprostszy jest SendFile, mozesz tez sprobowac z FMA, ale mi jakos nie chcial dzialac z tym SE. O wysylaniu plikow do kompa nawet nie masz co marzyc, bo z tego co sie orientuje to ten telefon nie ma OBEXa.
REKLAMA