Wydaje mi sie iz proponują oni calkiem dobra jakoś i funkcjonalność w porównaniu z ceną. Znajomy calkiem niedawno kupil i jest bardzo zadowolony. Maja one bardzo duzo dodatkow (czytniki kart itp.)
Klasa lepsza niz Acer - wieczny problem z pęknięciami przy zawiasach oraz powstającymi pionowymi paskami na matrycy. Miałem Siemensa Pentium 4 , model D-1840 i byłem zadowolony. Poleciłbym model M-1437.
ja mam od grudnia fujitsu siemens amilo pro v3505 procek 1.6 z podwojnym rdzeniem, kosztował co prawda 3500 ale kupowałem z programami windows xp i word 2002, gołe lub z linuksem można zakupić na allegro do 3000 zł. jak na razie jestem z niego zadowolony i z czystym sumieniem polecam
Mam Amilo M1450G. PM1,7 15.4 cala ekran. bez zastrzeżeń, oprócz złośliwego umieszczenia lewego SHIFTA i CapsLocka, ciągle mi się myli i wciskam CapsLock, bo większy Kupiłem go, bo jest na nim napisane Made in Germany.
Wykonanie lepsze, niż Dell 510, którego mam w pracy.
co chodzi o F-S - uwaga na chłodzenie - miałem doczynienia z 2 egzemplażami gdzie chłodzenie padało - były w prawdzie na gwarancji jednakże jak te problemy pojawiły się to odwiedzały serwis kilkakrotnie - nie pamiętam modelu - było to Centrino 1,8
✨ Dyskusja dotyczy opinii o laptopach Fujitsu-Siemens w cenie do około 3000 zł. Użytkownicy wskazują na dobrą jakość wykonania i funkcjonalność w stosunku do ceny, zwracając uwagę na liczne dodatki, takie jak czytniki kart. Modele Fujitsu-Siemens są oceniane jako lepsze od Acera, który ma problemy z zawiasami i matrycą. Polecane są konkretne modele, m.in. Amilo Pro V3505 z procesorem 1.6 GHz dual-core, Amilo M1450G z ekranem 15,4 cala oraz model M-1437. Wskazuje się na problemy z chłodzeniem w niektórych egzemplarzach, szczególnie w modelach z procesorem Centrino 1,8 GHz, co skutkowało wielokrotnymi wizytami w serwisie. Ogólnie Fujitsu-Siemens jest rekomendowany, a także Asus, natomiast odradzane są Toshiba i Acer. Wygenerowane przez model językowy.