logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Radson - lokalizacja firmy i zamówienie programatora MCBA 1113

lukaszlysy 06 Wrz 2003 13:41 2704 2
REKLAMA
  • #1 318422
    lukaszlysy
    Poziom 10  
    witam
    mam problem związany mianowicie z programatorem do pieca gazowego firmy radson.
    czy ktoś może mi udzielić informacji czy ta firma nadal istnieje , a jeśli tak to pod jaką nazwą i w jakim mieście. kiedyś było to w poznaniu...
    muszę po prostu zamówić automat sterowniczy mcba 1113 (numer ich starego katologu częsci 916581, a numer ect 5104)
    jesli ktoś mi może pomóc to proszę o jakieś informacje.
    z góry thx
  • REKLAMA
  • #2 707384
    BogdanDziki
    Poziom 2  
    Pewnie już to wiesz że identyczne sterowniki są stosowane w piecach junkers/bosch - ja mam Radson EHRE 160 identyczny z Radostar którego instrukcję znalazłem na stronie "www.junkers.pl/_pdf/materialy-szkoleniowe/ instrukcje-obslugi/kotly-stojace/radostar.pdf"
    Może wiesz jakie ma parametry trafo w tym sterowniku?
    Pozdrawiam
  • #3 17982085
    radostar
    Poziom 1  
    BogdanDziki napisał:
    Pewnie już to wiesz że identyczne sterowniki są stosowane w piecach junkers/bosch - ja mam Radson EHRE 160 identyczny z Radostar którego instrukcję znalazłem na stronie "w w w .junkers.pl/_pdf/materialy-szkoleniowe/ instrukcje-obslugi/kotly-stojace/radostar.pdf"
    Może wiesz jakie ma parametry trafo w tym sterowniku?
    Pozdrawiam

Instrukcji już pod tym linkiem nie ma.
    Odnalazłem w internecie.
    Załączniki:
    • IMO_-_Radostar_KR17...39_E,P_PL.pdf (307.45 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA