logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Medion MD 42068 - zatrzymuje odtwarzanie DVD, wyświetla PAMIĘĆ

fiedia64 17 Sty 2007 22:03 1113 1
REKLAMA
  • #1 3455501
    fiedia64
    Poziom 1  
    Witam i proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
    Mój odtwarzacz nie czyta do końca filmu na płycie dvd. Zatrzymuje się w połowie 2 cz. (Pierwsz przeleciała normalnie) i w lewym górnym rogu ekranu wyswietla się napis "PAMIĘĆ". Film składa się z 8 cz.na 3 płytach, każda ma po ok.7GB Nie wiem czy to wina odtwarzacza czy może coś nawciskałem na pilocie. Ostatnio oglądałem inny film na płytce 4.7GB i było ok. Jak odtwarzam na kompie, jest dobrze.
    Proszę o radę za którą będę wdzięczny.
  • REKLAMA
  • #2 3649859
    rychu1708
    Poziom 15  
    Ocena: 6
    fiedia64 napisał:
    Witam i proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
    Mój odtwarzacz nie czyta do końca filmu na płycie dvd. Zatrzymuje się w połowie 2 cz. (Pierwsz przeleciała normalnie) i w lewym górnym rogu ekranu wyswietla się napis "PAMIĘĆ". Film składa się z 8 cz.na 3 płytach, każda ma po ok.7GB Nie wiem czy to wina odtwarzacza czy może coś nawciskałem na pilocie. Ostatnio oglądałem inny film na płytce 4.7GB i było ok. Jak odtwarzam na kompie, jest dobrze.
    Proszę o radę za którą będę wdzięczny.

moze byc wina lasera,jakby co za symboliczna cene mam nowy ze sprzętu ktory padł na soft a laser ok caly wózek w porządku.
    jezeli interesuje prosze bardzo
    mozesz pisac na gg 3640321 lub na maila ale zmiana maila rychu1955(małpa)interia.pl :arrow::D
REKLAMA