logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić oryginalną końcówkę mocy STK4833? Opinie o impelshop.com

dymeq 20 Sty 2007 20:06 1499 8
REKLAMA
  • #1 3466792
    dymeq
    Poziom 14  
    Ocena: 7
    Witam!
    Gdzie można tanio kupić oryginalną końcówkę mocy STK4833?? Nabyłem to w impelshop.com, ale rozczarowałem się, gdyż lewy kanał mi nie chodzi i buczy, a ktoś mi powiedział, że przysłali mi podróbkę... Ma ktoś doświadczenia z tego sklepu i czy to możliwe, że naprawde dostałem podróbkę ze sklepu?

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 3466890
    mk20
    Poziom 26  
    Ocena: 31
    www.gembara.pl/ oferuje chyba po 22zł.
  • REKLAMA
  • #3 3466964
    dymeq
    Poziom 14  
    probowalem tu, ale dostalem maila "nie prowadzimy sprzedazy detalicznej" i ze nie ma go na stanie
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 3467113
    dymeq
    Poziom 14  
    o kurde, az 54PLN nie usmiecha mi się zabardzo wydać jak jeszcze dojdą koszta przesyłki... a ma ktoś doswiadczenia z stkami i sklepem IMPEL? Jak poznać china od oryginalnego? Bo niewiem czy ten co mi wystrzelil to oryginal czy china, a bardzo chcialbym to wiedziec...
  • #6 3468003
    Lukasz
    Poziom 27  
    Ocena: 44
    Zasadnicza różnica jest w cenie. Oryginalny Stk kosztuje ok 50zł wzwyż.
  • #8 3468754
    dymeq
    Poziom 14  
    ten w inter-chipie nie wydaje mi się oryginalny za taką cenę...

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy zakupu oryginalnej końcówki mocy STK4833 oraz wiarygodności sklepu impelshop.com. Użytkownik zgłasza problem z lewym kanałem i buczeniem, podejrzewając otrzymanie podróbki. Wskazano, że oryginalny układ STK4833 kosztuje około 50 zł lub więcej, co jest istotnym wskaźnikiem autentyczności. Próby zakupu w różnych sklepach internetowych, takich jak gembara.pl (22 zł, brak sprzedaży detalicznej), aprovi.com.pl (54 zł), inter-chip.pl (38 zł), pokazują rozbieżności cenowe, które mogą sugerować oryginalność lub podróbkę. Użytkownik poszukuje również metod rozpoznania oryginalnego STK od chińskich zamienników. Wskazano, że niska cena często świadczy o nieoryginalności. Po kilku miesiącach użytkowania oryginalny STK może ulec uszkodzeniu, co skłania do ponownego zakupu z pewnego źródła, np. akiss.pl.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA