logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Odtwarzacz DVD z możliwością odtwarzania divx i xvid

dufus 23 Sty 2007 21:09 3062 5
REKLAMA
  • #1 3479506
    dufus
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    witam , wiem ze juz bylo masa podobnych tematow na forum ale nie ktore sa juz wiekowe i chcialem uzyskac troche aktualniejsze infrmacje, przejdzmy do rzeczy

chiałem zakupic odtwarzcz dvd z morzliwoscia odtwarzania divx i xvid , chialem zeby byl to jakis lepszy sprzet ktory nie przestanie czytac plyt po 5 odtowrzeniach, zbyt wiele nalsuchalem sie o mancie wiec ona odrazu odpada, max mysle ze moge wydac ok 350zl zeby bylo wam latwiej mi cos doradzic wypisze funkcje kurye musi posiadac:

-musi czytac divx i xvid

-musi byc mozliwosc regulacji wielkosci czcionki odtwarzanej na ekranie (bardzo wazne)

-nie ukrywam ze bardzo przydatna bylaby opcja gdyby odtwarzacz odczytywal napisy pomimo tego ze ich nazwa jest inna od pliku avi, (choc jesli wskazecie mi jakis odtwaracz ktory tego nie bedzie posiadal tez wezme to pod uwage gdyz wiekszosc filmow mam nagrane tak ze napisy by sie odpalily ;p

-musi czytac napisy w formacie *.txt (bardzo wazne)

odrazu uprzedzam ze nie mam zadnych glosnikow 5.1 tylko zwykle wbudowane w telewizor panasonic 29 cali 100hz, plyty dvd bede ogladal w mniejszej czesci, glownie przewazac beda avi bo mam ich najwiecej dlatego glownie z mysla o nich chce kupic odtwarzacz,

w miare mozliwosci prosze abyscie podawali dokladny model i link do allegro (mysle ze jest to najlepsza forma zakupu dzis widzialem sklepie wiwe 228 za 222zł na allegro kosztuje 170zl
  • REKLAMA
  • #2 3479620
    adampyndzel
    Poziom 16  
    Ocena: 7
    Witam!

Tak, wiwa. Mam ten odtwarzacz od dluzszego czasu i niema z nim zadnych problemów. Jak narazie odtwarza wszystkie dostepne formaty, posiada regulacje czcionki oraz polskie znaki (napisy .txt) oraz HD. Dodatkowo ma mozliwosc aktualizacji oprogranowania poprzez sciagniecie softu z neta, nagranie na CD i wlozenie do odtwarzacza. Duzym plusem jest niska cena. ok 170zł. Dokladnie chodzi o WIWA HD-128USB

Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #3 3479666
    dufus
    Poziom 11  
    adampyndzel napisał:
    Witam!

Tak, wiwa. Mam ten odtwarzacz od dluzszego czasu i niema z nim zadnych problemów. Jak narazie odtwarza wszystkie dostepne formaty, posiada regulacje czcionki oraz polskie znaki (napisy .txt) oraz HD. Dodatkowo ma mozliwosc aktualizacji oprogranowania poprzez sciagniecie softu z neta, nagranie na CD i wlozenie do odtwarzacza. Duzym plusem jest niska cena. ok 170zł. Dokladnie chodzi o WIWA HD-128USB

Pozdrawiam.

a odczytuje napisy gdy nazwa pliku txt jest inna niz pliku avi ? i czy wielkosc czcionki mozna regulowac na kilka sposobow czy wybierac mozna tylko pomiedzy Małe litery a duze litery? jesli tak to faktycznie mocny sprzet
  • REKLAMA
  • #4 3519853
    adampyndzel
    Poziom 16  
    Ocena: 7
    Tak. Wyswietla wszystkie mozliwe napisy w menu głównym, a nazwa pliku niema znaczenia.
  • REKLAMA
  • #5 3520839
    lukkil
    Poziom 20  
    Ocena: 40
    jesli masz do wydania 350zl to kup cos lepszego niz vivy korry czy Manty..poleciłbym tutaj cos z Samsunga..bardzo dobre odtwarzacze DVD/DivX..posiada funkcje i parametry o ktorych wspominasz i napewno był bys zadowolony.'
    jedyne co trzeba w nich zmienic to firmware bo moga nie czytac polskich znakow w napisach..ale taki flash to zaden problem :)

pozdro
  • #6 3523884
    dufus
    Poziom 11  
    witam ogolnie kupilem imperatora 4 od manty, narazie jestem zadowolony, podstawowy model za 150zl ale jak narazie odczytal mi wszytsko co mialem nawet plyty po 30gr bezproblemowo, tylko tzreba przyznac ze design naprawde paskudny ale moze ise przyzywczaje :)
REKLAMA