logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6610i - kabel DKU-5, komputer nie widzi telefonu

Nobylew 24 Sty 2007 16:06 1735 3
REKLAMA
  • #1 3482224
    Nobylew
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    Witam

Mam taki problem mam kabel DKU - 5. NA początku to go w ogóle nie mogłem zainstalowac...Ale zainstalowałem i komp mi mówi ze działa poprawnie ale z telefonem sie niełączy zadnym programem. Jak skanuje porty w mobile edit to wykrywa kabel ale telefonu nie widzi... :cry: . NIe widzi równiez PC suite, ani żaden inny program co próbowałem ... Ktoś wie jaka moze być przyczyna?? Kabel jest sprawny bo koledze znalazł tel. tylko ne mógł nic zrobić bo był zablokowany...Czy tu jest tak samo??
  • REKLAMA
  • #2 3485829
    abyssx
    Poziom 15  
    sadze, ze to kwestia nieoryginalnego kabla.... jesli mozesz to pozycz oryginal i sprawdz... jesli nie pomoze, to sugeruje sprawdzic na innym kompie, najlepiej na czystym systemie....
  • REKLAMA
  • #3 3486143
    KozikGSM
    Poziom 20  
    Ocena: 33
    przeczysc złącze systemowe np. spirytusem - czasem pomaga
  • #4 3486949
    Nobylew
    Poziom 11  
    NO nie wiem czy to wina kabla, kumplowi działało na takiej samej nokii i tym kablu, znaczy tak działało że wykryło telefon ale był zablokowany pod względem komunikacji, natomiast mojego w ogóle nie wykrywa ze jest wpiety, a jak podłącze kabel do tel. to wyswietla sie ze podłączono akcesorium...w kompie tez kabel jest widoczny i sprawny ... wiec co to moze być?? Próbowałem na innym kompie i to samo, styki mimo że czyste tez czysciłem
REKLAMA