logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Echostar DSB 616 - oglądanie programów niekodowanych bez karty

crocs 27 Sty 2007 19:25 6032 7
REKLAMA
  • #1 3495040
    crocs
    Poziom 16  
    Ocena: 26
    Witam
    Otrzymałem omawiany tuner, ale karta została zdana po zakończeniu umowy. Co musiałbym zrobić, bym mógł oglądać programy niekodowane? A może jest możliwość by i coś więcej:D?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 3498020
    crocs
    Poziom 16  
    niestety, ale opis mówi o tunerze z kartą, a ja takowej nie posiadam
  • #4 3498105
    ArteXL
    Poziom 24  
    Ocena: 33
    Witam, tuner działa wyłącznie z kartą Polsatu. Dlaczego przy rozwiązaniu umowy zwróciłeś im kartę?. Bez karty nie obejrzysz żadnego programu FTA. Do tych tunerów nie było i prawdopodobnie nie będzie "alternatywnego" oprogramowania.

Pozdrawiam
    ArteXL
  • REKLAMA
  • #5 3504941
    crocs
    Poziom 16  
    A czy karta Polsatu jest do pozyskania?
  • REKLAMA
  • #6 3504999
    GKVIDEO
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 34
    Witam dziwi mnie to kto od Kolegi przyjął kartę bo ona po skończonej umowie jeśli wszystko było do końca płacone jest Twoją własnością tak jak tuner i ewentualnie antena , abyś Mógł odbierać FTA .
    Coś mi się tu nie podoba , ale jeśli jest tak jak piszesz to zadzwoń do Polsatu niech Ci przyślą z powrotem kartę bo w inny przypadku tuner do kosza , pozdrawiam GKVIDEO
  • #7 3505159
    maximus77
    Poziom 14  
    Ocena: 16
    Potwierdzam karta jest włąsnością abonenta i nigdy się jej nie zdawało bez dekodera.
  • #8 3505381
    meloch
    Poziom 29  
    Ocena: 61
    neta napisał:
    A czy karta Polsatu jest do pozyskania?

Karty są sparowane z dekoderami, więc inna karta nie będzie pasować do Twojego tunera. Jedyna droga, to odzyskać zdaną kartę!

Podsumowanie tematu

✨ Tuner Echostar DSB 616 wymaga karty Polsatu do odbioru programów, w tym programów niekodowanych (FTA). Bez posiadania oryginalnej karty, która jest przypisana i sparowana z konkretnym dekoderem, nie ma możliwości oglądania żadnych kanałów. Karta po zakończeniu umowy powinna pozostać własnością abonenta, a jej zwrot operatorowi jest nietypowy i może uniemożliwić dalsze korzystanie z tunera. Nie istnieje alternatywne oprogramowanie pozwalające na odbiór bez karty. W przypadku utraty karty zaleca się kontakt z Polsatem w celu jej odzyskania, gdyż inna karta nie będzie kompatybilna z tunerem.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA