Witam
Jestem posiadaczem tej karty dopiero od 2 tygodni i już szwankuje nie wiem czego to wina.
Otóz przy używaniu windowsa XP pojawiaja sie dziwne rzeczy (chyba artefakty) zrobiłem screena zwroccie uwage na krzyzyk do zamykania jest taki dziwny.
Myszka w polu tekstowym robi sie kwadratowa.
Jesli chodzi o gry to czasem teksturki sie robia jakies zielono zółte. Instalowałem wszelkiego rodzaju stery od oficjalnych po Omegi w czym problem.
Problem zrodził się po tygodniu użytkowania , a najlepsze jest to że jak się odinstaluje sterowniki całkowicie to wszystko jest ok w wygladzie tylko wiadomo gry nie działają
Moj sprzet to
Amd duron 900Mhz
468 ramu
Jetway 663ASUltra
A ten radeon to Radeon9550 256DDR2 Agp x8
Win xp sp2 uzywam tez linuxa fedora core 5 tam tez wystepuje problem
Jestem posiadaczem tej karty dopiero od 2 tygodni i już szwankuje nie wiem czego to wina.
Otóz przy używaniu windowsa XP pojawiaja sie dziwne rzeczy (chyba artefakty) zrobiłem screena zwroccie uwage na krzyzyk do zamykania jest taki dziwny.
Myszka w polu tekstowym robi sie kwadratowa.
Jesli chodzi o gry to czasem teksturki sie robia jakies zielono zółte. Instalowałem wszelkiego rodzaju stery od oficjalnych po Omegi w czym problem.
Problem zrodził się po tygodniu użytkowania , a najlepsze jest to że jak się odinstaluje sterowniki całkowicie to wszystko jest ok w wygladzie tylko wiadomo gry nie działają
Moj sprzet to
Amd duron 900Mhz
468 ramu
Jetway 663ASUltra
A ten radeon to Radeon9550 256DDR2 Agp x8
Win xp sp2 uzywam tez linuxa fedora core 5 tam tez wystepuje problem
Moderowany przez TONI_2003:
Kliknij aby powiększyć
![]()
Proszę tylko zamieszczać fotki tak jak w linku poniżej!
Sądzę że jest to zrozumiale dla wszystkich, a przynajmniej powinno być!
Choć jakoś nie mogę się przekonać do tego obserwując co poniektórych!
Ogłoszenie: Wklejanie zdjęć.