logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy można przerobić DVD LG LH-T6245D na odtwarzanie DivX?

marco64 08 Lut 2007 12:11 3273 5
REKLAMA
  • #1 3543335
    marco64
    Poziom 15  
    Ocena: 6
    Witam
    Czy dvd lg LH-T6245d można przerobić na divixy?
    proszę o informacje czy jest taka możliwość
  • REKLAMA
  • #2 3543841
    jomek78
    Poziom 24  
    Ocena: 51
    DVD LG T6245D to sprzęt ,a divX to kodek.Nie przerabiasz sprzętu tylko instalujesz kodeki.Jeżeli nie chce Ci odtworzyć jakiejś płyty to zamiast instalować dziesiątki kodeków i odtwarzaczy zastosuj prosty program
    http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=458&t=36
    Cyganka prawdę Ci powie i ten program też.Będziesz wiedział co potrzebujesz aby odtworzyć płytę.pozdrawiam.jomek
  • REKLAMA
  • #3 3547387
    marco64
    Poziom 15  
    Witam
    Ja cały czas mam na myśli oprogramowanie, ale nie wiem jak zapakować z tej stronki te codeki z pod windowsa, bo do LG tam nie było.
    Może ta Twoja wróżka mi podpowie jak to zrobić???
  • REKLAMA
  • #4 3549207
    jomek78
    Poziom 24  
    Ocena: 51
    LG to firma.Nie ważne jakiej firmy masz sprzęt.Ważne oprogramowanie.A kodeki normalnie pakujesz z .exe. I finał.pozdrawiam.jomek
  • REKLAMA
  • #5 3554947
    zibomax
    Poziom 12  
    Ocena: 9
    Powyższe informacje mogły wprowadzić w błąd, bo do tego modelu nie wgrywa się żadnych kodeków..
    Jest to zewnętrzny napęd, a podpowiedzi rozwiązania problemu dotyczą jedynie "napędów komputerowych".

A jeżeli chodzi o pytanie to:
    DVD LG T6245D obsługuje następujące formaty:
    DVD, DVD-R/RW, DVD+R/RW, VCD, SVCD, CD, CD-R/RW, MP3, JPEG, WMA, Kodak Picture i nie ma takiego softu który można wgrać, żeby obsługiwał także inne formaty.. Ewentualnie proponuję szukać rozwiązania na forach rosyjskich bo jedynie tam ten napęd jest popularny..

Pozdrawiam
  • #6 3559332
    marco64
    Poziom 15  
    Witam zibomax i dziękuję za nareszcie rozsądną odpowiedź, bo ja nie słyszałem żeby do kina domowego wgrać kodeki z exeka, a w całym poście chodziło mi o nowsze oprogramowanie do tego modelu kina.
    Widać nie ma nic nowego.
    Dziękuję pozdrawiam wszystkich.
REKLAMA