Mam taki problem.. Dostałem e398, gdzie włączał się odrazu bootloader po naciśnięciu czerwonej słuchawki.. Chciałem ją sflashować, użyłem monstera 'Hudy & Blazej(...)' , niestety proces flashowania zakończył sie niepowodzeniem. Telefon włączał się, pojawiał się napis 'HelloMoto' , i mrugał ekranem jakby się resetował reguralnie.. W bootloader nie wchodził, przy wciskaniu '* + # + czerwona słuchawka' włączał się 'HelloMoto jak wcześniej.. Rozlutowałem ekran, zrobiłem TP, robiłem wszystko zgodnie z poradnikiem 'Ratowanie motki bez backup' w FaQ, komputer normalnie wykrywa telefon jako 'S Blank Neptune', lecz nadal się nie da sflashować.. W MultiFlashFlex po czynności 'Loading RAM 100%' wyskakuje flash failed.. RSD wogle nie rusza.. RadioComm wykakuje błąd, kod chyba 96000000.. Próbowałem wiele razy.. Co mogę teraz zrobić ?
Proszę o odpowiedź,
Pozdrawiam
P.S. Wyciągnąłem tą malutką bateryjke, włożyłem spowrotem i dalej tak samo :/ Już nie mam pomysłów Proszę pomóżcie ...
Proszę o odpowiedź,
Pozdrawiam
P.S. Wyciągnąłem tą malutką bateryjke, włożyłem spowrotem i dalej tak samo :/ Już nie mam pomysłów Proszę pomóżcie ...