Witam posiadam telfon se k300i , zpstał zalany a raczej zasliniony przez dziecko , uszkodził sie lcd i wogole telefo nie reagował na nic , dałem go kumplowi , wymienił lcd , wysuszył go , wgrał nowy soft , wiec telefon dostałem spowrotem sprawny , kosztowął mnie ten zabieg 100zł , po kilku dniach zaczal sie problem , na poczatku było cos takiego jak by sie włączał profil z zestawem hf , i nic nie było słychac z glosniczka od rozmow ani muzyki nie dało sie puszczac normalnie , jednak dzownki działały , ale wyłączyłem i włączyłem , działał , pzez chwile i to samo , wyłaczyłem opcje zestawu słuchawkowego , i mam dalej to samo nawet juz na podstawowym profilu , po jakims czasi enie działa dzwiek klawiszy rozmow.. wyłaczenie i włączenie telfonu nic nie daje , dopiero kiedy podlacze pod ladowarke i włacze to działa jednak po jakims czasie od odłaczenie ładowarki , to samo , czy to moze byc wina gniazda ?? czy soft sie wali ? czy moze dało by rade jakos to zrobic , a moze ktos z was jakims małym kosztem by mi pomogł w sumie nie zrobie tego sam , jednak chciałbym wiedziec co sie mogło stac , czy da sie to naprawic , pogadam jeszcze z tym kumplem , ale sie boje ze on nic nie poradzi , w sumie moglem i wczesniej nie oddawac , myslalem ze on to ogarnie a tu zonk , a moze to wina jakis ustawien w tym telefonie ?? pozdrawiam z gory dzieki za odpowiedzi