logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kino Domowe Philips HTS- 3500S - jak podłączyć sygnal Video?

jedrek115 15 Lut 2007 15:27 1672 6
REKLAMA
  • REKLAMA
  • #2 3575761
    Robert 1960

Poziom 32  
    Ocena: 408
    Witam !
    Nie wiem z czym masz problem - w instrukcji jest wszystko ładnie opisane, co gdzie podłączyć w samym Philipsie, natomiast nie napisałeś nic jakie masz wyjścia z karty graficznej !
    Pozdrawiam !
    Robert
    Konto firmowe:
    P.U.T. DOMSAT
    Ignacego Rzeckiego 4/39, Lublin, 20-637 | Tel.: 697XXXXXX (Pokaż)
  • REKLAMA
  • #3 3576489
    jedrek115
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Robert 1960 napisał:
    Witam !
    Nie wiem z czym masz problem - w instrukcji jest wszystko ładnie opisane, co gdzie podłączyć w samym Philipsie, natomiast nie napisałeś nic jakie masz wyjścia z karty graficznej !
    Pozdrawiam !
    Robert

Witam-Pisze jak byk ze mam wyjscie S-VIDEO.Jak bym wiedzial jak podlaczyc to niepytal bym sie-Prosze o pomoc bo naprawde niewiem.Dzieki i pozdrawiam
  • #4 3577770
    Robert 1960

Poziom 32  
    Witam !
    Sygnał S-Video w kinie domowym jest sygnałem wyjściowym, więc tu nie podłączysz karty ! Możesz próbować wydzielić z kabelka który Ci wychodzi sygnał z karty i próbować podłączać kolejno na wejścia video w DVD !
    Pozdrawiam !
    Konto firmowe:
    P.U.T. DOMSAT
  • REKLAMA
  • #5 3581216
    jedrek115
    Poziom 11  
    Robert 1960 napisał:
    Witam !
    Sygnał S-Video w kinie domowym jest sygnałem wyjściowym, więc tu nie podłączysz karty ! Możesz próbować wydzielić z kabelka który Ci wychodzi sygnał z karty i próbować podłączać kolejno na wejścia video w DVD !
    Pozdrawiam !

A ktoro jest wejscioe Video w dvd bo niewiem-dzieki za pomoc
  • #6 3581931
    Robert 1960

Poziom 32  
    Witam !
    w instrukcji na stronie 6 i 7 jest to opisane, najlepiej kup sobie przelotkę z wtykiem EURO z jednej strony a gniazdami RCA z drugiej i kabelek z wyjścia karty graficznej tam podłączaj !
    Pozdrawiam !
    Robert
    Konto firmowe:
    P.U.T. DOMSAT
  • REKLAMA
  • #7 3589239
    jedrek115
    Poziom 11  
    Dzieki za pomoc

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik posiada zestaw kina domowego Philips HTS-3500S i chce podłączyć sygnał wideo z karty graficznej wyposażonej w wyjście S-VIDEO do tego systemu. W dyskusji wyjaśniono, że wyjście S-VIDEO z karty graficznej jest sygnałem wyjściowym, natomiast w zestawie Philips HTS-3500S dostępne są wejścia wideo, które należy wykorzystać do podłączenia sygnału. Zalecane jest użycie przejściówki z wtykiem EURO (SCART) na gniazda RCA, aby podłączyć sygnał z karty graficznej do wejścia wideo w odtwarzaczu DVD kina domowego. Instrukcja obsługi zestawu, dostępna na stronie producenta, zawiera szczegółowe informacje o lokalizacji i sposobie podłączania wejść wideo.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA