Witam.
Od paru dni wędruje po necie w poszukiwaniu informacji na temat zdejmowania simlocka w x6. Niestety do niczego konkretnego nie dotarłem :/ (Na zagranicznym forum odpowiedziano mi tylko "Jtag/testpoint solution only" a ja oczywiscie jako typowy laik niewiele z tego zrozumiałem
) Dlatego jeśli nie sprawiłoby to kłopotu chciałbym się dowiedzieć czy istnieją domowe sposoby pozbycia sie tego ustrojstwa (posiadam jedynie zwykły kabelek pod COM i kupe pościaganych programów z neta
) bo jak na razie jedynym działającym półśrodkiem okazał się ASTU, no ale korzystanie z tego programu przy każdym resecie komórki jest delikatnie mówiąc średnio wygodne.
Mam nadzieję, że tym postem (jak to ładnie ujęto w regulaminie) nie "obniżyłem ogólnego poziomu forum" i poświęcicie chwile na odpowiedź.
Pozdrawiam - Karol Winiarek
Od paru dni wędruje po necie w poszukiwaniu informacji na temat zdejmowania simlocka w x6. Niestety do niczego konkretnego nie dotarłem :/ (Na zagranicznym forum odpowiedziano mi tylko "Jtag/testpoint solution only" a ja oczywiscie jako typowy laik niewiele z tego zrozumiałem
Mam nadzieję, że tym postem (jak to ładnie ujęto w regulaminie) nie "obniżyłem ogólnego poziomu forum" i poświęcicie chwile na odpowiedź.
Pozdrawiam - Karol Winiarek