Jestem posiadaczem noki 3210, i mam z nią problem. Od razu zaświadczam iż przeczytałem przystkie posty związane z tą komórką na tym forum, wiec prosze nie zbywajcie mnie tekstami "to już było", może i było ale mi nie pomogło.
problemem jest to że z komórki nie można dzwonić (można odbierać smsy i rozmawiać jak ktoś zadzwoni) ale jak próbuje zadzwonic pod byle jaki numer to wyskakuje mi napis "SPRAWDZ USŁUGI OPERATORA SIECI" albo po prostu sa trzy bipniecia po czym sie rozłancza.
Przypuszczam że jest to wina nadajnika, ale nie jestem pewien. Jestem początkującym elektronikeim i prawie wogóle nie znam sie na komórkach wiec prosze was abyście (jak mozecie) poprowadzili mnie krok po kroku jak ją naprawic. Jeżeli jest to nadajnik to jak go zlokalizowac na plytce co należy wylutować .... itp. pozdr. -DezerteR-[/b]
Przypuszczam że jest to wina nadajnika, ale nie jestem pewien. Jestem początkującym elektronikeim i prawie wogóle nie znam sie na komórkach wiec prosze was abyście (jak mozecie) poprowadzili mnie krok po kroku jak ją naprawic. Jeżeli jest to nadajnik to jak go zlokalizowac na plytce co należy wylutować .... itp. pozdr. -DezerteR-[/b]