logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mazda 626 GE 1993 1.8 16V - gdzie znaleźć instrukcję PDF Sam Naprawiam?

Dinuś 24 Lut 2007 21:53 6723 7
REKLAMA
  • #1 3613555
    Dinuś
    Poziom 11  
    Ocena: 10
    Jeśli ma ktoś link do strony skąd mogę ściągnąć plik pdf z książką np sam naprawiam mazda 626 GE rok 93 z silnikiem 1.8 16V to byłbym bardzo wdzięczny. Wdziale z instukacjami znalazłem coś ale niestety mam za mało punków żeby to ściągnąć więc proszę o jakiś link bo to dla mnie bardzo pilne
  • REKLAMA
  • #2 3613636
    goldwinger
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2096
    jest na emulu ale po angielsku
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 3614755
    Dinuś
    Poziom 11  
    Ocena: 10
    Ma ktoś może jakiś inny link do takiego pdf-u ??

Dodano po 22 [minuty]:

Jakby ktoś miał coś takiego na kompie to może podeśle na adres trol45(_at_)wp.pl bo przecież nie będę pisał bzdurnych postów i zaśmiecał forum żeby tylko nazbierać kilka punktów potrzebnych do ściągnięcia tego pdf-u.
  • #5 6351987
    baluckityp
    Poziom 2  
    troche przykro z tymi punktami... zeby otrzymac pomoc musisz miec punkty - nic za darmo...
  • REKLAMA
  • #6 6355029
    baluckityp
    Poziom 2  
    zdecydowanie inny link jest potrzebny... po zassaniu w ksiazce nie ma nic o budowie czy naprawie... nic nie warte
  • #8 7463568
    dgolf
    Poziom 15  
    Ocena: 150
    Ja mam super serwisówkę po angielsku.

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano instrukcji serwisowej w formacie PDF do Mazdy 626 GE z 1993 roku, silnik 1.8 16V, najlepiej z serii "Sam Naprawiam". W dyskusji wskazano, że dostępna jest wersja angielska na portalu emulu oraz na forum elektroda.pl, jednak pobranie wymaga posiadania punktów, co utrudnia dostęp. Zgłaszano potrzebę alternatywnych linków, gdyż niektóre pliki nie zawierały istotnych informacji o budowie i naprawie pojazdu. Jeden z użytkowników udostępnił link do pliku na serwisie odsiebie.com. Pojawiła się także informacja o posiadaniu anglojęzycznej serwisówki o wysokiej jakości. Problemem jest ograniczony dostęp do pełnych instrukcji bez konieczności zdobywania punktów na niektórych platformach.
REKLAMA