logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Podłączenie sterowania centralnego zamka w nowym Fiacie Panda - gdzie?

MAJSTEROS 23 Wrz 2003 11:18 3718 5
REKLAMA
  • #1 335758
    MAJSTEROS
    Poziom 16  
    Ocena: 75
    Czy ktoś może mnie oswiecić gdzie podłączyć sterowanie orginalnego centralnego zamka w nowym Fiacie Panda.
    Pozdrowienia i podziękowania
    Majsteros
  • REKLAMA
  • #2 337815
    segal
    Poziom 16  
    Ocena: 33
    sterowanie centrlanego zamka znajduje sie w wtyczce niebieskiej z tylu skrzynki bezpiecznikowej piny 12 i 13
  • REKLAMA
  • #3 338061
    MAJSTEROS
    Poziom 16  
    Ocena: 75
    Serdeczne podziękowania i pozdrowienia
  • REKLAMA
  • #4 1331325
    jedrzej10
    Poziom 14  
    Ocena: 3
    Witam!

Tam sterujemy masą? Który jest otwieranie a który zamykanie?

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #5 4976074
    raffq
    Poziom 17  
    Ocena: 17
    Panowie,moze ktos probował załozyc do nowej pandy uniwersalny zamek.Da rade w miare poludzku zalozyc??pozdrawiam
  • #6 5009255
    jedrzej10
    Poziom 14  
    Ocena: 3
    HEJ!

Ja temat ruszyłem w 2005 roku (!) i do tej pory nie założyłem zamka... zrobiłem rozeznanie i okazuje się że najpierw należy rozebrać przednie drzwi i sprawdzić co tam siedzi bo może być sama obudowa bez silniczka, obudowa nie do zaadoptowania lub komplet z silniczkiem... Nie miałem czasu się za nią "wziąść" zresztą mało nią się przemieszczem :-) więc brak centralnego mi nie dokucza. Jednak z tego co się dowiedziałem to najczęściej jest obudowa do której należy wsadzić silniczek z siłownika (taki mały z zębatką) i wysterować go normalnie alarmem z funkcją centralnego zamka (czasami potrzeba dodatkowo sterownik do silniczków) i sterowanie odbywa się w tradycyjny sposób. A można też dostać kompletną obudowę zamka z silniczkiem.

DJ
REKLAMA