logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie kody do pilota? TV Unitra Unimor OT Neptun SII-90.

lukasz20 28 Lut 2007 23:59 2726 2
REKLAMA
  • #1 3630018
    lukasz20
    Poziom 11  
    witam
    Mam taki problem, posiadam stary tv oraz pilota uniwersalnego, niby do niego, telewizor to jakiś stary Unitra Unimor OT Neptun SII-90 wygglada

nie mam pojecia co to za pilot jedyny napis na nim to RC5,
    TV jak i pilot zalaczam na fotkch

Niestety nie posiadam do niego kodów. Szukam ich ręcznie poprzez kombinacje guzików set+tv set power, znajduje mi jakieś działające ale działa jedynie część guzików. Tzn nie działa CH+ CH- oraz guziki dzieki którym moge wybrac kanaly powyzej 10 :(
    chodzi mi o takie kody na ktorych rusza guziki CH+ CH-, o ile takie istnieja.
    Moze wie ktos cos na ten temat.

Pozdrawiam
    Załączniki:
    • Jakie kody do pilota? TV Unitra Unimor OT Neptun SII-90. Zdjęcie026.jpg (26.55 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Jakie kody do pilota? TV Unitra Unimor OT Neptun SII-90. Zdjęcie025.jpg (27.83 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 3630536
    LeDy
    Poziom 43  
    Ocena: 2899
    Wygląda,że robisz dobrze. Nie zawsze wszystkie funkcje pilot uniwersalny wykonuje. Bez kodów jedynie możesz uruchomić automatyczne szukanie ,które często uruchamia się naciskając Set+Tv następnie jeszcze raz Set i potem Power .Niektóre same wysyłają sygnał wyłączenia a w niektórych trzeba naciskać na wyłącz za każdym razem aż wyłączy się TV i potem naciskasz na pilocie TV
  • #3 4039372
    McGod
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    Na 100% ten pilot na foto to zamiennik. Może spróbuj przetestować TV z pilotami NZS 2040 lub NZS 2060.
REKLAMA