To zależy od softu.Polecam softy z tego roku, są tutaj http://www.motorole.pl/viewforum.php?f=9 w dziale download tylko trzeba się zarejestrować. Mam przeroboine filmy avi na 3gp i żaden się nie tnie do konwresji używam mpegable x4 w wersji angieslkiej ale bardzo prosty w obsłudze
mam soft z tego roku niedawno tuningowalem fona teraz wrzucilem film xxx i jest lux nic nie tnie , a poprzednie byly do bani , moze wina filmow? a jakiegos linka do tego programu ?
Ps. soft - chudy & blazej
Prosty. W input file wstawiasz film do przerobienia. W output file podajesz lokalizację zapisu nowego pliku 3gp, a encoding profile zaznaczasz Motorola devices i czerwone kółeczko. Proste
po zainstalowaniu prosil o klucz jakis , a ja to zamknalem , moze dlatego lipa bo plik wstawiam na 100% i potem robie tak jak piszesz i lipa caly czas ten sam komunikat
✨ W telefonie Motorola E398 po tuningu do modelu E1 nie ma możliwości oglądania filmów na pełnym ekranie ze względu na ograniczenia sprzętowe. Problemy z przycinaniem filmów w formacie 3gp mogą wynikać z wersji oprogramowania (softu). Zalecane jest używanie najnowszych softów dostępnych na oficjalnym forum Motorola. Do konwersji filmów AVI na 3gp polecany jest program MPEGable X4, który jest prosty w obsłudze i pozwala na wybór profilu kodowania dedykowanego dla urządzeń Motorola. W przypadku problemów z działaniem programu, takich jak komunikat "no input video (directshow mismatch)", należy upewnić się, że plik wejściowy został poprawnie załadowany oraz że program został aktywowany kluczem licencyjnym. Wygenerowane przez model językowy.