Witam
Mam taki bardzo poważny problem, mianowicie dnia dzisiejszego włączam komputer sobie i wiadomo ładuje się system (niestety jeszcze na XP :/) itp... i już mam pulpit ale wiadomo w tle ładują się też różne procesy jak ustawienia nVidii i rivy tuner i w oczekiwaniu na wszystko ruszam sobie myszką i zaznaczam różne ikony z pulpitu i przenosze sobie je (taki nawyk czekania...
) i zawsze wyłącza się monitor wtedy bo wiadomo zmiana częstotliwości odświerzania itp... i akurat dzisiaj o dziwo wyłącza się i już nie włącza monitor ani nic! Resetuje kompa i co widze... jest sobie zawsze począteczek ten z grafiką (GF6600 blablabla256mbblalbalba) i są takie pionowe białe paski albo jakieś inne tym podobne błędy. Wydaje mi się że zmieniają firmwara karty usune ten problem gdyż karta nie padła z powodu uszkodzień mechanicznych czy nadmiernego kręcenia jej. I dlatego prosze o pomoc. Potrzebuje firmwara do mojej karty (model itp poniżej) i jakiś programik najlepiej pod DOSa gdyż wogóle teraz niemoge uruchomić XP.
Karta to:
Gainward PowerPack Ultra /1780
GeForce 6600 256MB DDR TV/DVI AGP
Prosze o pomoc gdyż niby mam na gwarancji ale tu jest taka extra że miesiąc karte wysyłają, drugi robią a trzeci przysyłają więc karty bym nie miał około 3 miesięcy!
GG: 2813151
Mam taki bardzo poważny problem, mianowicie dnia dzisiejszego włączam komputer sobie i wiadomo ładuje się system (niestety jeszcze na XP :/) itp... i już mam pulpit ale wiadomo w tle ładują się też różne procesy jak ustawienia nVidii i rivy tuner i w oczekiwaniu na wszystko ruszam sobie myszką i zaznaczam różne ikony z pulpitu i przenosze sobie je (taki nawyk czekania...
Karta to:
Gainward PowerPack Ultra /1780
GeForce 6600 256MB DDR TV/DVI AGP
Prosze o pomoc gdyż niby mam na gwarancji ale tu jest taka extra że miesiąc karte wysyłają, drugi robią a trzeci przysyłają więc karty bym nie miał około 3 miesięcy!
GG: 2813151