Mam problem z urządzeniem W/w , otóż kupiłem pod koniec 2005 r. dvd orginalne wszystko z Thomsona, gwarancja niestety już się skończyła o 2 miesiące za wcześnie
.
Od pewnego czasu na pilocie przestał działać przycisk pauzy - zatrzymania ekranu (oglądanego filmu) , następnie po tygodniu może przestał reagować także przycisk przewijania w tył a teraz takze przewijanie do przodu ... reszta przycisków działa , jednak coś z playem też się dzieje
Nie wiem co jest grane ... czasem jak przycisne 2 przyciski na raz i bedę naciskał tak przez 5 minut
to np. przewijanie do przodu ruszy....
Co jest grane ? Coś z oprogramowaniem ... czy jak , czy da się go jakoś przeprogramować ? W instrukcji obsługi nie ma nic o tym wspomnianego.
Aha i baterie zmieniłem na nowiuśkie
i nadal przyciski nie działają , dla przypomnienia pilot jako tako działa tzn. inne przyciski te mniej potrzebne chodzą
natomiast najważniejsze , pauza , przewijanie tył - przód , i trochę play - nie działają !
Od pewnego czasu na pilocie przestał działać przycisk pauzy - zatrzymania ekranu (oglądanego filmu) , następnie po tygodniu może przestał reagować także przycisk przewijania w tył a teraz takze przewijanie do przodu ... reszta przycisków działa , jednak coś z playem też się dzieje
Co jest grane ? Coś z oprogramowaniem ... czy jak , czy da się go jakoś przeprogramować ? W instrukcji obsługi nie ma nic o tym wspomnianego.
Aha i baterie zmieniłem na nowiuśkie