ciezko mi powiedziec co do ceny, moge powiedziec to ze mialem takie radyjko i bylem super zadowolony, rewelacyjny dziwek za te pieniazki i swietna nawigacja po plikach mp3. Polecam radyjko
Jestem posiadaczem tego radia i musze powiedziec ze bardzo dobrze się sprawuje. Ja za używke ale w idealnym stanie jakieś 4miechy temu dałem 440zł i powiem że nie żałuje. Jedynaa wada to brak sterowania subem.
A co wg Ciebie jest lepszego w tym radiu od deh-p3630mp?? Z tego co co wiem to nawet nie ma ten model opadającego panelu co zalatuje tańszym modelem ale może się mylę więc przekonaj mnie co do tego modelu.
✨ Pioneer DEH-P3630MP jest oceniany jako starszy, ale udany model radia samochodowego, oferujący dobrą jakość dźwięku i wygodną nawigację po plikach MP3. Użytkownicy chwalą jego sprawność i stosunek jakości do ceny, choć wskazują na brak sterowania subwooferem jako wadę. W porównaniu do innych modeli w podobnej cenie, pojawiły się sugestie, że lepszym wyborem może być model Pioneer 4800MP lub nowa jednostka Alpine, np. ALPINE CDE 9871R/RR. Niektórzy zwracają uwagę na przestarzały wygląd DEH-P3630MP, co może wpływać na decyzję zakupową. Dyskusja podkreśla konieczność wyboru między funkcjonalnością, estetyką i ceną w segmencie do około 550 zł. Wygenerowane przez model językowy.